Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pink Sale Hakkında

belki işine yarar 🙂

değişiklikler olmuşsa beni etiketleyerek sorabilirsiniz.
Doğru ya hocam daha önce açılmıştı. O kadar çok konu varki artık unutuyor insan

yaptıracak olsam seni bulurum hocam ama dediğin gibi projesi olanın parası olmuyor. Borsa bu alanda benimle görüşüyor ve diyorumki bbana yazılım için ne sunabilirsiniz cevap sıfır ben yazılımı yaparım yada yaptırırım güvenlik ve hacim sunabilecekmisiniz diyorum biz hem yerli hem globaliz diyor hacim ne diyorum cevap yok tl toplayacaksın işte daha ne istiyorsun diyor yani tek dertleri benden alacakları listeleme ücreti oda yaklaşık 4 btc

yaptıracak olsam seni bulurum hocam ama dediğin gibi projesi olanın parası olmuyor. Borsa bu alanda benimle görüşüyor ve diyorumki bbana yazılım için ne sunabilirsiniz cevap sıfır ben yazılımı yaparım yada yaptırırım güvenlik ve hacim sunabilecekmisiniz diyorum biz hem yerli hem globaliz diyor hacim ne diyorum cevap yok tl toplayacaksın işte daha ne istiyorsun diyor yani tek dertleri benden alacakları listeleme ücreti oda yaklaşık 4 btc
Bu hangi borsa hocam hemde yerli 🙂 özelden de yazabilirsin 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.858
Kullanıcılar
6.956
Son üye
greenwolf
Geri