Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixel Dungeons - Dikkat, Bağımlılık Yapar

Benim bütün görev kilitleri açık olmasına rağmen 5 binlik kazma members istiyor. Gold olsa iyiydi ama diamond istiyor. 30. Gün olan açık o da zor yapılıyor.

en iyi oynadığım grid var, özellikle the clock ta başlamasıyla bitmesi bir oluyor, kimin nereye gittiği ne koyduğu belli değil

1200 e yakın kazma yapmıştım, bugün pixel için oynayacaktım ama the clock açık bitek

1.5 aydır ilk defa sanırım bugün akşam bu kadar çok küfür ettim oynarken normalde keyif alarak oynuyordum 15bin kazma birikmişti 25likle bitmez diye 1000 kazmada 10bin tanesini harcadım ve kazanç 0 😂😂😂

5 ve 10 bin kazma görevlerini yapmak artık neredeyse imkansız hale gelmiş vip için durum nedir bilmiyorum ama. Bugün bana 10bin kazma almam için verdiği görev 1000 ve üzeri kazmalik oyunda 10bin saniye hayatta kal hiç ölmeden 84 oyun demek buda baya saçma bir hal aldı oyun

Forum istatistikleri

Konular
14.126
Kullanıcılar
7.105
Son üye
rentsolana
Geri