Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixel Dungeons - Dikkat, Bağımlılık Yapar

günlük ve 7 günlük görevleri alıp, 25 lik kazma oyunlarında ara ara oynayarak hala bir kaç dolar kazanılabiliyor, oyunu eğlenceli bulduğum için boş anlarda devam ediyorum

1000 kazmalık oyun çeyrek saat sonra açılıyor, görüntüye göre vip istemiyor ama the clock intihar görevi gibi bir yer 🤪

kazmayı orada harcamaktansa 25 liklere devam

• Like
Tepkiler: UGY
Bazen 0 saniyede yüklü şekilde patladığım oluyor ben bir sinirleniyorum. Bana kim yaptıysa başına bela oluyorum. 😁
Oyun gerçekten çok güzel 25lik kazma isteyen bölümler hele bir de 1000 lik kazma bir var onlara daha girmem. Kazmalar boşa gidiyor. 1 defasında 1000lik kazmalarda 60 pixel yakaladım.

Güzel kazma kasmaya başladım. İyi bir süreyle güzel kazanmak mümkün. The Swamp haritasını sevmiyordum şimdi yanına The Clock eklendi. Survivor gibi harita 🙂

the clock gördüğüm gibi kapatıyorum, orada boşuna kazma kaybetmeye gerek yok

şu guild sistemi ortaya çıksın bakalım, guild üyelerine dağıtılabilecek şekilde ödüller olursa,

forum üyelerinden oluşan bir guild kuralım, sıkça kullanıcı adı türk olan üyeler çıkıyor karşıma

Forum istatistikleri

Konular
14.126
Kullanıcılar
7.105
Son üye
rentsolana
Geri