Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

ben görevi tamamladım, itibar puanı bu tür görevlerde bazen sonradan ekleniyor, şimdilik bişey yok; evet, 100k civarı coins harcıyor, en çok zorlayan irontite bar, birde ben onu bronzenite bar olarak görmüşüm 50 tane üretip göreve gidince irontite olduğunu gördüm 🤪 aynı hataya düşmeyin, görev levhasında 1-3 ve 4 ü yapmak yeterli 2 ye gerek yok.

yarışmada hep blue renkte kaldım, sanırım ona bişey çıkmadı. eşyaları envantere mi yolladılar mail ile mi? bu tivitch canlı yayını çok kötüydü sürekli donduğundan çekilişi takip edemedim.
Evet genelde sonradan geliyor itibar, pixels.tip sitesinde Rep kısmına yazıyorlar kaç itibar verdiğini etkinlik bittikten sonra
En kötü taskboard görevine verirsiniz bronzenite ları 😄

Rastgele renk seçip daha sonra renktekilere takas isteği gönderip item verdiler, eğer afk kaldıysanız kazansanız bile
takas isteği kabul edilmediği için item veremezler

matic ağı üzerinden oynanabilen web3 çiftlik oyunu, dün ona da başladım 😆

biraz keşfedeyim onunda detaylı konusunu açabilirim

geçenlerde x te her ikisinde de gelişmiş bir oyuncunun kıyaslamasını görmüştüm, oynanması pixel den daha kolay kazançlar hemen hemen aynı deniliyordu
Daha önce iyi oyun olduğunu duymuştum ve popülerde. Konuyu beklemedeyiz hocam 🙂

• Like
Tepkiler: UGY
mart sonu nisan başı itibariyle oyunda bazı değişiklikler planlanmakta, önceki AMA etkinliğinde bazıları konuşuldu;

oyuna hızlı bitir için quicksilver token eklendi, banka binasından satın alınabiliyor..
ışınlanma binası başka amaç için düzenleniyor, ışınlanma terravilla meydanına alındı, (oklar ile gösteriliyor)
stake pixel dağıtılan tüm oyunlara eklenecek, stake gelirini hangi oyuna almak isterseniz seçim yapabileceksiniz,
oyun içi harcamalarla ilgili bazı değişiklikler olacak (anladığım bazı yerlerde oyun içi harcamayı gerekli hale getirecekler)
çekimler sırasında ''vergi'' uygulanacak (mart sonu devreye sokulacak deniliyor ama ilk AMA etkinliğinde devreye alınabilir, içeride bakiyesi olanlar çekim yapabilir, henüz fee uygulanmazken)
pixel görev panosunda, oyuncunun seviyesi kaç olursa olsun Tier 3 ve Tier 4 görevlerde artış olacak,

bazıları iyi bazıları kötü, oynayarak anlayacağız..

• Like
mart sonu nisan başı itibariyle oyunda bazı değişiklikler planlanmakta, önceki AMA etkinliğinde bazıları konuşuldu;

oyuna hızlı bitir için quicksilver token eklendi, banka binasından satın alınabiliyor..
ışınlanma binası başka amaç için düzenleniyor, ışınlanma terravilla meydanına alındı, (oklar ile gösteriliyor)
stake pixel dağıtılan tüm oyunlara eklenecek, stake gelirini hangi oyuna almak isterseniz seçim yapabileceksiniz,
oyun içi harcamalarla ilgili bazı değişiklikler olacak (anladığım bazı yerlerde oyun içi harcamayı gerekli hale getirecekler)
çekimler sırasında ''vergi'' uygulanacak (mart sonu devreye sokulacak deniliyor ama ilk AMA etkinliğinde devreye alınabilir, içeride bakiyesi olanlar çekim yapabilir, henüz fee uygulanmazken)
pixel görev panosunda, oyuncunun seviyesi kaç olursa olsun Tier 3 ve Tier 4 görevlerde artış olacak,

bazıları iyi bazıları kötü, oynayarak anlayacağız..
Pixels dungeon da dağıttılar pixeli, şimdi pixels oyunundan tasarruf yapmaya çalışıyorlar

Pixels dungeon da dağıttılar pixeli, şimdi pixels oyunundan tasarruf yapmaya çalışıyorlar
her oyunun başlangıcında fazladan dağıtım olur, şimdi anladığım kadarıyla pixel fiyatını toparlamaya çalışacaklar, başarırlarsa zorluklara varım çünkü pixel miktarı olarak kazancım artsada, para değeri olarak düşüyor.

birde bu vergi diyelim fee diyelim oyun içi dengeyi korumak için benzer her oyunda var, mesela sunflower land a başladım, kısmet olursa bir kaç güne tanıtımınıda yapıcam; orada çekim fee %25

----

pet sahipleri için yeni bir oyun gelecekmiş ama pixel kazancı olmayacağı söyleniyor, sanırım XP verecekler..

vergi ya da fee ücreti gelmeden alınan mart ayı kazancı

resim 3.webp

Harvest Hustel Etkinliği aktiftir. Terravilla meydanından etkinliğie gidebilirsiniz. Yapmanız gereken avatar ile konuşup tohumları ücretsiz almak, ekmek ve istenileni üreterek yine avara gelip ona yedirmek. Karşılığında rastgele hediyeler veriyor. Etkinliği yapabilmek ucuza mal oluyor, denenebilir.

detaylı anlatım videosu

19 Mart Event Calendar etkinliği saat 19.00 ile 20.00 saatleri arasında Terravilla tiyatro binasında yapılacaktır. Küçük enerji kazanımları (600 civarı) olacak, etkinlik saatlerinde avatarı tiyatro binasına sokmak yeterlidir.

• Like

Forum istatistikleri

Konular
14.186
Kullanıcılar
7.180
Son üye
holdeys
Geri