Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Piyasada Wink Çılgınlığı Yaşanıyor

Herhangi ref linki olmadan şunu bırakayım şuraya. Win tokenlerinizin airdrop kazanacağı adres. Hesap kitap da var yaklaşık 600-700 dolara 1 TRON droplanıyor o da tahmini 0.9-1.1 arası değişiyor. Ben sisteme girdiğimde 6 saatlik süreç vardı. 6 saatte bir mi yoksa 24 saatte bir mi onu unutmazsak sabah kontrol edebiliriz. Ben bu tarz airdroplarda çok yabancıyım ama sanırım ziyadesiyle düşük bir airdrop. Buraya araştıracağımı belirtmiştim o linkten bu linke atlarken sonunda bulduk 🙂

Tron ile birlikte düşüşe başladı bakalım düzeltmesi ne zaman bitecek? Dün 0.003 seviyesinden sonra şu anda 0.0023 de seyrediyor. Dün de bu civarda almıştım al sat yapmayayım dedim ama bakalım kısa orta vadede nelere tanık olacağız? YTD.

Ben düştükçe aldım ve maliyeti epey düşürdüm en son 0.0014 sularına inmişti. Bugün güne %30 ile başlayıp %10luk dalgalanmalara sahip aslında bekleme yapmayıp al sata yönelsem iyiymiş dediğim bir zaman geçirdim. 0.0018-0.0019 bandına düşüp kısa sürede 0.0021 oluyor. 0.003’den bi iki günde -%50 yazdırmıştı takipçilerine. Çok kararsızlık yaşasam da düştüğünde daha fazla toplayarak şu anda kara geçtim gelişimi nasıl olur merak ederek takip ediyorum yatırım tavsiyesi olarak görmeyin ciddi takip ettiğim bir tokenle ilgili piyasa durumunu yazdım.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri