Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Platin

MACD EĞRİSİ HAFTALIKTA YUKARI DÖNÜŞÜNÜ YAPMIŞ,
1.158 DOLAR KANAL ÜST BANDINA KADAR GİTME POTANSİYELİ VAR.

1736410988428.webp

13.12.2024 - 08:25 - Borsada gümüş, platin ve paladyum endeksleri hesaplanacak,
Borsa İstanbul 16 Aralık 2024'ten itibaren
BIST Spot Platin,
BIST Spot Paladyum ve
BIST Spot Gümüş endekslerinin hesaplanmaya başlanmasına karar verdi.
Ben bulamadım borsada. Acaba ETF değil de başka bir şekilde mi var? Veya platin'i alabileceğimiz başka bir yol, yöntem var mı? PPLT kodlu platin ETF'i var. Borsa İstanbul'da da olsaydı almayı değerlendirebilirdim.

Platin önemli 959,5 Dolar/Ons seviyesi üstünde kapanışını gerçekleştirip yükselişin süreceğini teyit etmiş oldu..... Mevcut durumda dalgalı fiyatlamanın ardından 55 periyotluk üssel hareketli ortalamanın desteklediği kritik öneme sahip Fibonacci 38.2 düzeltmesi 959,5 Dolar/Ons seviyesi referans alınabilir. İlgili bölge üzerinde konumlanmanın kalıcı olması halinde hafta içerisinde 1007,3 seviyesinin ardından 1031,8 Dolar / Ons seviyesi izlenebilir. Devamında ise yükseliş ivmesinin artarak sürmesi halinde ise yukarı yönde 1048,7 seviyesinin görülmesi muhtemeldir. 959,5 Dolar/Ons seviyesi üstünde kapanışını yapan platinde gerçekleşmesi yüksek senaryo ise hafta içerisinde 1007,3 seviyesinin ardından 1048,7 Dolar/Ons seviyesi izlenebilir. Devamında ise yükseliş ivmesinin artarak sürmesi halinde ise yukarı yönde 1118,3 Dolar /Ons seviyesinin görülmesi ile momentumun dahada hızlanması gerçekleşecektir..

1736716224848.webp

Forum istatistikleri

Konular
13.987
Kullanıcılar
6.995
Son üye
CelalCenk
Geri