Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

--Reklamları Kapat -- Eklentisi Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burada kimseyle hediyeleşme imkanı olmadı. Ne zaman kullanmanız şart oldu, ben hediye etmek istiyorum izin verirseniz. Ederi bildiğiniz gibi zaten hiç önemli bir miktar değil ama lütfen gerekli olduğunda bana hatırlatın. 👍
Ben çok uzun zamandır VPN'li Opera kullanıyorum hocam. Hediye etmek istemen çok hoşuma gitti. İnce bir davranış. Teşekkür ederim. Fakat bana değil de daha yeni ve istekli bir arkadaşı takip ederek onu seçerseniz daha iyi olacak. Ben bir yazıyla o miktarı kazanıyorum zaten. Kazanması daha uzun süren bir kaliteli yazarımız için daha makbul olur. 🙂

Ben çok uzun zamandır VPN'li Opera kullanıyorum hocam. Hediye etmek istemen çok hoşuma gitti. İnce bir davranış. Teşekkür ederim. Fakat bana değil de daha yeni ve istekli bir arkadaşı takip ederek onu seçerseniz daha iyi olacak. Ben bir yazıyla o miktarı kazanıyorum zaten. Kazanması daha uzun süren bir kaliteli yazarımız için daha makbul olur. 🙂
Bende teşekkür ederim... O zaman bir adım daha atarak şu şekilde bağlayalım.. Hem size, hem de sizin seçeceğiniz, belirttiğiniz özelliklere sahip bir forum üyesine de sözüm olsun.. 😛

Bende teşekkür ederim... O zaman bir adım daha atarak şu şekilde bağlayalım.. Hem size, hem de sizin seçeceğiniz, belirttiğiniz özelliklere sahip bir forum üyesine de sözüm olsun.. 😛
Tamam kabul ettim hocam. Tespit ettiğimde kim olduğunu DM olarak yazarım. Çok mutlu oldum. Teşekkürler. 🙂

@sahinadm @Bünyamin

Bünyamin hocam, sahinadm hocamla yukarıdaki görüşmeleri yapmıştık.. Bu görüşmelere istinaden bana sizin isminizi verdi. Reklamları kapat eklentisini sahinadm hocamın hediyesi olarak size gönderdim.. Güle güle kullanın. 😛

@sahinadm @Bünyamin

Bünyamin hocam, sahinadm hocamla yukarıdaki görüşmeleri yapmıştık.. Bu görüşmelere istinaden bana sizin isminizi verdi. Reklamları kapat eklentisini sahinadm hocamın hediyesi olarak size gönderdim.. Güle güle kullanın. 😛
Ellerine sağlık hocam. Ben de yeni gelen başka birine hediye edeceğim biraz takipten sonra. 🙂

@foryoubtc09

Hocam, sizde davetimi kabul ederek referans bağlantımdan foruma üye olma nezaketini göstermiştiniz. En azından sizden gelen referans kazançlarının bir kısmını bir şekilde size iadesini yapmakta isterim.. Kullandığım ve memnun olduğum Reklamları kapat eklentisini size hediye etmekte bir sakınca görmedim.. Aktif hale getirerek keyifle kullanırsınız umarım.. 🙂 👍

@foryoubtc09

Hocam, sizde davetimi kabul ederek referans bağlantımdan foruma üye olma nezaketini göstermiştiniz. En azından sizden gelen referans kazançlarının bir kısmını bir şekilde size iadesini yapmakta isterim.. Kullandığım ve memnun olduğum Reklamları kapat eklentisini size hediye etmekte bir sakınca görmedim.. Aktif hale getirerek keyifle kullanırsınız umarım.. 🙂 👍
Teşekkürler haluk hocam siz gel diyeceksiniz de gelmeyeceğiz, bilgilendirmeniz yeterli olur..Her zaman yanınızdayız.

Forum istatistikleri

Konular
13.666
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri