Burayla biraz geç tanıştım, 2 haftadır kullanıyorum ve gördüğüm kadarıyla biraz bilgi eksikliği var, izin verildiğini umarak tamamlamaya çalışayım.
Kyc doğrulaması sadece yüzünüzü göstermektir, yüzünüzü oval çerçevenin içine koyduğunuzda 5-6 saniyede onaylanıyorsunuz.
500 xp olduktan sonra RPK tokenleri günlük havuz siteminden sahip olduğunuz xp oranına ve sitedeki aktivitenize göre hesabınıza yansıyor.
Yani şöyle örnekleyeyim; 1000 xp ile 1 RPK token alanda var 2 RPK token alanda var.
Sitenin sadakat bonusu var, her gün girilip içerik oluşturulduğunda 7. gün xp ve RPK ödülleri veriyor.
RPK tokenlerini çekebilmek için profilinize girdiğinizde sağ üst köşedeki 3 noktaya tıklayıp, security settings kısmından 2FA etkinleştirmeniz gerek, etkinleştirdiğinizde withdraw açılacaktır.
Bir diğer konu site spama karşı mücadele etmeye hazırlanıyor. Tavsiyem kendinize ait içerikler üretmenizdir. Algoritma sizi robot olarak algılar veya spama düşerseniz tüm emekleriniz gider, önceki kullanımlarım da benzer yerlerden de biliyorum.