Hitasyurek
Expert
- BNB
- 0,00013900
Merhabalar herkese bildiğiniz üzere 2021 yılı nft yılı oldu ve olmaya devam ediyor , bu günde NFT, benzersiz bir dijital öğeyi temsil edebilen kartlarımızı nasıl stake ede biliriz gelirler ne durumda bunu size anlatacağım .
Öncelikle wax.io hesabınızın olması gerekiyor bunu tekrar anlatmayacağım daha önce paylaşmıştım , tıkla konuya git .
Wax io hesabınız var ve hesabınız da waxların olduğunu var sayıyorum .
rplanet.io wax cloud hesabımızla giriş yapıyoruz
Daha sonra staking kısmına geliyoruz
Burada gördüğünüz gibi onlarca oyun var (hepsi ile ilgili konu hazırlayacağım )
Sizin eliniz de kartı olan oyunu seçiyorsunuz ben allien world u seçiyorum
Oyunu seçtiğim zaman karşıma bu ekran geliyor
Dahaca stake etmediğim kartlar var gördüğünüz gibi ve üstlerinden bana stake ettiğim zaman saatlik kazancımı gösteriyor yaklaşık 0,3 aether (hangi tür kaç veriyor yazacağım )
Stake e basıyorum onay gönderiyorum ve kartlarım stake ediliyor işlem bu kadar basit .
Bu bizim 1. kazanç Modulumuzdu buna göre kartların stake getisi listesi aşağı da verdim
Liste
2. Kazanç modülümüz üret kazan ve stake et
Bu kısım için temel olarak 4 elementimiz var bu elementleri aether ile satın alıyoruz
Hava toprak su ve ateşi farklı sayı ve kombinosyonlar ile birleştirerek farklı elementler elde ediyoruz
bu işlemleri yaparken ufak wax ödüyor ve bir miktar eathrnet kazanıyoruz buradan kazandıklarımızı da aynı şekil stake ederek aethern kazana biliyoruz.
Kazandığımız aethernleri isterseniz alcor exchanges de bozarak çeke bilir isterseniz yeni elementler üreterek tekrar stake yapa bilirsiniz .
Aethenrleri çevirme hakkında olan konuya bu linke tıklayarak gide bilirsiniz .
Öncelikle wax.io hesabınızın olması gerekiyor bunu tekrar anlatmayacağım daha önce paylaşmıştım , tıkla konuya git .
Wax io hesabınız var ve hesabınız da waxların olduğunu var sayıyorum .
rplanet.io wax cloud hesabımızla giriş yapıyoruz
Daha sonra staking kısmına geliyoruz
Burada gördüğünüz gibi onlarca oyun var (hepsi ile ilgili konu hazırlayacağım )
Sizin eliniz de kartı olan oyunu seçiyorsunuz ben allien world u seçiyorum
Oyunu seçtiğim zaman karşıma bu ekran geliyor
Dahaca stake etmediğim kartlar var gördüğünüz gibi ve üstlerinden bana stake ettiğim zaman saatlik kazancımı gösteriyor yaklaşık 0,3 aether (hangi tür kaç veriyor yazacağım )
Stake e basıyorum onay gönderiyorum ve kartlarım stake ediliyor işlem bu kadar basit .
Bu bizim 1. kazanç Modulumuzdu buna göre kartların stake getisi listesi aşağı da verdim
Liste
rplanet staking değerleri
Konu kirliliği önlemek içindir kilitli konudur . Abundant 0.3 officialhero bonusheroes common 16 Common 0.5 uncommon 8 Rare 1.Şub rare 16 Epic 5 epic 24 Legendary 30 legendary 40 Mythical 500 mythic 240 crew.worlds Abundant...
satoshiturk.com
2. Kazanç modülümüz üret kazan ve stake et
Bu kısım için temel olarak 4 elementimiz var bu elementleri aether ile satın alıyoruz
Hava toprak su ve ateşi farklı sayı ve kombinosyonlar ile birleştirerek farklı elementler elde ediyoruz
bu işlemleri yaparken ufak wax ödüyor ve bir miktar eathrnet kazanıyoruz buradan kazandıklarımızı da aynı şekil stake ederek aethern kazana biliyoruz.
Kazandığımız aethernleri isterseniz alcor exchanges de bozarak çeke bilir isterseniz yeni elementler üreterek tekrar stake yapa bilirsiniz .
Aethenrleri çevirme hakkında olan konuya bu linke tıklayarak gide bilirsiniz .
Moderatör tarafında düzenlendi: