Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Safemars Hakkındaki Düşünceleriniz?

EfeKaan

Speculator
Merhabalar, SAFEMARS hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Twitterda tt olmuş durumda. Şuanda 6 sıfır var gate.io borsasının en değersiz parası. Bir sıfırı atmaya çok yaklaştı, safe fanları 2-3 sıfır düşmesini bekliyor hiç yoktan safemoon fiyatına gelse bile iyi derecede artmış olur. Sitesinde tesla hediyesi vs. yazıyor, bu safemars ve safemoonun amaçları nedir, stake etmeden kazanç vs. diyor.

Sıfırları atmak için piyasa değerinin nereden nereye çıkması gerekir? İleriye dönük olarak safemars hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Safemoondan sonra çıktığı için bazı yatırımcılar güvenmiyor, kripto para sahiplerinin dolandırma ihtimali nedir? Safemarsın sahibinin yatırımcıları dolandırması kolay mı alıp kaçtı bişey yaptı borsanın sorumluluğunda mı? Yani bu risk var mı

Elindeki zibilyon tane parayı borsaya aktarıp satarak kaçış yapabilir diye biliyorum. Yani hadi ben kaçtımın farklı versiyonu.

Elindeki zibilyon tane parayı borsaya aktarıp satarak kaçış yapabilir diye biliyorum. Yani hadi ben kaçtımın farklı versiyonu.
Onu da şimdi yapmaz diye düşünüyorum Hocam, biraz artarsa anca öyle kaçar gider. Safemoon ve safemarsı ilerde binancede görebilir miyiz

Konunun içeriğinden bağımsız, gate.io güvenilir bir borsa mı? Daha önce kullanıpta sıkıntı yaşayan var mı aramızda? Binance hariç herhangi bir borsa kullanmadım o yüzden diğerleri hakkında pek bilgim yok o yüzden bilmeden girmek istemiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim

Konunun içeriğinden bağımsız, gate.io güvenilir bir borsa mı? Daha önce kullanıpta sıkıntı yaşayan var mı aramızda? Binance hariç herhangi bir borsa kullanmadım o yüzden diğerleri hakkında pek bilgim yok o yüzden bilmeden girmek istemiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim
Güvenilirliği hakkında net bir şey söylemek zor ama ben kullandığım süreç boyunca memnunum hocam. Arayüzünün kötü olması dışında bir sıkıntı yaşamadım ki o da sıkıntı sayılmaz aslında.

Hocam ben de sıkıntı yaşamadım. Mobilde daha derli toplu. Bilgisayarda alım emrini girdiysem kaçtan girdiğimi görmek epey uğraştırıyor. Hatta bulamayıp mobilden bakıyorum 😀

Güvenilirliği hakkında net bir şey söylemek zor ama ben kullandığım süreç boyunca memnunum hocam. Arayüzünün kötü olması dışında bir sıkıntı yaşamadım ki o da sıkıntı sayılmaz aslında.
Anladım peki yatırım işlemini nasıl yapıyoruz? Türkiyeden destekli bir banka vs. var mı yoksa kripto transferi ile mi yapmamız gerekiyor

Hocam düşük yatırımları TRX ile yüksek ise USDT ile. Burada sınırım matematiksel işlemlere göre 400 dolar
Hocam daha fazla burayı meşgul etmeyelim. Sorunuz varsa bizlere özelden ulaşabilirsiniz.
🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.731
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri