Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Safemars Hakkındaki Düşünceleriniz?

Hocam düşük yatırımları TRX ile yüksek ise USDT ile. Burada sınırım matematiksel işlemlere göre 400 dolar
Hocam daha fazla burayı meşgul etmeyelim. Sorunuz varsa bizlere özelden ulaşabilirsiniz.
🙂
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Konudan saptığım için kusura bakmayın, İyi forumlar

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Konudan saptığım için kusura bakmayın, İyi forumlar
Safemars olayına dönersek, Doge veya SHIBA gibi bir topluluk ittirmesi göremedim ben. Genelde Twitter'daki Türk kripto para fenomenleri yönlendiriyor yatırımcıları.

Safemars olayına dönersek, Doge veya SHIBA gibi bir topluluk ittirmesi göremedim ben. Genelde Twitter'daki Türk kripto para fenomenleri yönlendiriyor yatırımcıları.
Şunu düşünüyorum, safemoona yatıran safemarsa da yatırır, safemoona ne olduysa safemarsa da o olur diye düşünüyorum. İlerde değerlenme imkanı var mı sizce?

Şunu düşünüyorum, safemoona yatıran safemarsa da yatırır, safemoona ne olduysa safemarsa da o olur diye düşünüyorum. İlerde değerlenme imkanı var mı sizce?
Pay DOGE, INU, AKITA, SAFEMOON, SAFEMARS arasında bölünüyor şu an. Ne kadar devam eder bilmiyorum ama Gate.io ve Pancakeswap'e para akmış yani. 🙂 Atıyorum OKEx, Probit vs. de buradan pay almak isteyip listeleyebilir, farklı topluluklar hypelama işine katılabilir, bunlara karşın kârını alan kripto para fenomenleri buradan çekilip başka projeyi pumplamaya yoğunlaşabilir. Kesin konuşmak zor.

Forum istatistikleri

Konular
13.731
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri