Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

satoshiturk.com Forumu Hakkında Düşünceleriniz Neden Buradasınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kwon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    sohbet

kwon

Speculator
Selamlar değerli satoshiturk üyeleri dün birden aklıma geldi siz kullanıcıların buradaki amacı nedir yani neden buradasınız forumun geleceği hakkında düşünceleriniz nelerdir tartışma konusu olsun diye sormuyorum bunları fikirlerinizi düşüncelerinizi merak ettiğim için soruyorum ilk olarak ben cevap veriyim soruma.

Yaklaşık 3-4 gün civarı bir abi tavsiyesi ile katıldım aranıza buradaki amacım forumun daha yeni olduğunu gördüm yaklaşık ilk 50 kullanıcı arasında yerimi aldım bunun bana faydası az kullanıcı olduğundan forumdaki gelişmem daha kolay olacaktır başka bir forum sitesinde olmuş olsam herkes yerini almış tanınmış güven sağlamış ben yeni olduğum için aralarında kaynayıp gidecektim ilk düşüncem bu.

İkinci olarak kodlama dersleri görüyorum gördüğüm dersleri bu forumda arşiv haline getirebilirim yani bir nevi kendi ajandam gibi kullanabilirim forumu hem bana faydası oluyor hemde öğrenmek isteyenler için hazır bir arşiv oluşturmuş olacağım.Başka bir sebebi ise satoshi kazanmak bunu inkar edemem diğer forumlarda böyle bir özellik şuan mevcut değil programlama işlerini yapmak zorundayım ve yaptıklarımın karşılığını forumdan satoshi olarak alıyorum.

Forum hakkında düşüncem ise ilerleyen zamanlarda adı sayılır forumlar arasında yerini alacaktır gün geçtikçe yeni özellikler geliyor güncellemeler yapılıyor yeni yeni oturmaya başlıyor biz erken geldiğimiz için şanslı sayılırız.

Söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar sizde 5 dakikanızı ayırıp düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim tekrar dediğim gibi tartışma konusu olsun diye açmadım konuyu düşüncelerinizi merak ediyorum.

Herkese iyi forumlar.

bir videoda satoshi veriyor dediler bende koşup geldim hemen 🙂 fakat bence bana katacağı perspektif yanında bunun devede kulak kalacağını görüyorum.bir kaç aydır kripto para yatırımları yapıyorum ve youtube videolarından fısıltılara haber kanallarından ekonomi yazılarına kadar elden geldiğince geniş yelpazeli bir takip yapmaya çalışsamda .bu tür kaynakların çoğunun yanlı olduğunu da farketmeden edemiyor insan bu sitede bizzat benim gibi küçük yatırımcıların gözlem ve tecrübelerini anlamak tüm o bahsettiğim kaynakların daha tarafsız bir özeti olacak diye düşünüyorum

Bu sitede olmamın sebebi yazılan düşünce ve fikirleri okuyup öğrenmiş oluyorum kendi adıma konuşmak gerekirse .. Sitenin geleceğinin de parlak olduğunu söylemek istiyorum .. Çok güzel bir ortam oluşmuş gerçekten herkesin emeğine sağlık

İlk girdiğimde satoshi kazanmak için girmiştim ama sonra baktım ki yöneticiler falan gayet iyi çalışıyor içerikler doğal orijinal güzel bir ortam var satoshi kazanmak olan bakış açım burda belirli bir düzeyde yazarlardan biri olacağıma karar verdim insanlardan bilgi alabileceğim güzel bir site olduğumu farkettim amacım burda insanlara bilgi vermek ve almak artık ve + olarak da satoshi geliyor harika

bende bir arkadaşım sayesinde katıldım ve cok sevdim cünkü bilgilerin arastırılıp kendi cümlelerimizle yazmak zorunda olmamız bence cok yararlı hem kendimizi geliştiriyor hem kazanıyoruz

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri