Şimdi admin hocam öncelikle yazdıklarınız güven kırıcı sözler. Bunun bence bilincinde olmalısınız. Ben sizi r10 dan da tanıyorum hatta mesaj bile atıyorum.
bugün verdiğimiz kazançlarla 7. levele gelmiş bir kullanıcıyı çok rahat sistemden uzaklaştırma olasılığımız var.
7. levele gelen bir kullanıcıyı her an sistemden dışlayabilir banlayabiliriz. çünkü kısa bir süre içerisinde 7. level oldu bu kişi.
Yukarıda belittiğim cümle ile bence güven kırıcı bir hareket yaptınız. Tekrar söylüyorum siz r10 da makale yaz para kazan yorum yaz para kazan etiketi ile yola çıktınız. Bizde ve diğer arkadaşlarımız'da tabii ki kazanmak için kendilerini yırttılar. Yani burada kimse milyar dolarlar kazanmayı hedeflemiyor. Ancak bir takım kazanç oranlarımız olsun deniliyordu. Bende bu kafadaydım açıkcası,yukarıda belirttiğiniz adamların yerine belki bende varımdır. Yani mesaj kutumu doldurmak için sağ sola saldırdım. Forum yöneticisi olarak siz daha iyi bilirsiniz,ancak ben biraz üzüldüm. Umarım her şey daha iyi yere gider.
Saygılarımla...
hocam beni kötü tarafından bakarak anlamak yerine, Sistemin kesintisiz ve devalılığı açısından düşünerek bakmanızı rica ediyorum
sanırım sizdiniz bu sistemin ne kadar gideceğini merak edip konu açan
🙂
ben şöyle düşünüyorum,
faucet, musluk siteleri gibi emek vermeden kullanıcıları kandırıp kazandırıyoruz diyip,
emeklerini heba edip kaçan sitelerden olmamak için çabalıyorum.
yani kullanıcılarımız şunu bilmeli burada kaçıp gidecek bir sistem yok.
herkes çaba gösterirse emeğinin karşılığını alacak.
buradanda madem açıkça söylediniz cevap vereyim.
site sahibi olsanız, kullanıcılarınız ben mesaj kasarım sonrada makale paylaşırım faydalı içerik paylaşırım dese, üzülmez kırılmazmıydınız?
iyi niyetli şekilde hepimiz kazanalım diyerek çıktık biz ama ilk başlarda böyle yorumlar gelse düşünceniz ne olurdu ?
burada kullanıcıların bu siteyi kendi siteleri gibi görmelerini istiyoruz.
ya bir düşünün, airdrop, musluk, faucet, vb siteler için bütün forumları dolaşıp para kazanmaya çalışıyoruz.
önümüze böyle bir sistem çıkartmışız,
uğraşma sağda solda,
makaleni satmaya çalışma,
her siteye ayrı üyelik yapıp takip etmek zorunda kalma.
gel faydalı konular aç, makale paylaş veya paylaşma, tartış,
ama mantık çerçevesinde iş olsun diye mesaj atarak tartışma.
faydalı olabileceğin konular hakkında tartış eleştir vs..
aslında net bir şekilde söyleyeyim
bundan 1 yıl sonra
3000-5000 mesajınız oldugunda acaba iş olsun diye mesaj atarmıyız ?
kazancımız güzel olduğunda yeni gelen kullanıcıların böyle kaliteli bir ortama zarar vermesini istermiyiz ?
bakın gelecek eklentilerde göreceksiniz ki bir çok tercih sebebi yaratacak özellikler olacak.
forum bağımlılıktır. bu yüzden bence güzel düşünmek ve ileriyi düşünmek hepimiz için faydalı olacaktır.
200 üyemiz var
%85 return visitor
hemen çıkma oranı %15
daha detaylara girmiyorum.
gelecek hakkında google bize bilgi sağlıyor.
bu yüzden, sistemin bir yerlerine bir şeyler bulmak yerine, bu sistemin bir yerlerinde yerimizi almak için çaba sarf edelim
buna bende dahilim...
Edit :
şimdi açılan bir konu
açan üye
@mehmetyugioh
Vis a Vis dizisini bilenler bilir müthiş bir hapishane dizisidir. Vis a Vis 4 sezonluk bir netflix dizisidir. Bazıları bu dizinin Avustralyada çekilmiş bir hapishane dizisine çok benzediğini hatta ondan çalıntı olduğunu söylüyor ama ben bunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Vis a vis kendine has...
satoshiturk.com
bu üye bu kategorinden ücret almıyor.
ama konuya bakın bize faydalı bir konu
geleceği garantilememiz gerekiyor.
insanlar istemsizce paylaşımlar yapabiliyor forumlarda.
ve istemsizce mesaj sayılarımız artıyor.
bence önce yargılı olmayalım....