Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Shiba 1 cent olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Juf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en fazla çıktığı fiyatı en az 10 katlaması lazım 1 cent için imkanı yok YTD
İmkansız kelimesini yerinizde olsam kripto piyasasında çok zikretmezdim. Ben herşeyin mümkün olduğunu gördüm bu sektörde. Sadece doğru zaman gerekli. Şu şartlarda ve kripto piyasasının mevcut büyüklüğüyle mümkün görünmüyor olabilir ama unutmayın ki her boğa döneminde çok ciddi katlanarak büyüyor kripto para piyasasının büyüklüğü. İmkansız yoktur bazı şeyler sadece zaman meselesi. Tabi ki kesin olacak diyemem. Belki de kaybolup gidecek. Yanlış anlaşılmasın.

YTD.

İmkansız kelimesini yerinizde olsam kripto piyasasında çok zikretmezdim. Ben herşeyin mümkün olduğunu gördüm bu sektörde. Sadece doğru zaman gerekli. Şu şartlarda ve kripto piyasasının mevcut büyüklüğüyle mümkün görünmüyor olabilir ama unutmayın ki her boğa döneminde çok ciddi katlanarak büyüyor kripto para piyasasının büyüklüğü. İmkansız yoktur bazı şeyler sadece zaman meselesi. Tabi ki kesin olacak diyemem. Belki de kaybolup gidecek. Yanlış anlaşılmasın.

YTD.
Haklısın hocam imkansız diye bişi yok bu piyasada. Zaman meselesi. Ayrıca Shiba ekibi çalışıyor her şeye rağmen. YTD.

$0,01 iddiasında değilim ama Shibarium L2, SHIB: The Metaverse, Elon Musk, milyonlarca kişilik topluluk vs vs arka arkaya eklendiğinde SHIB sanki ATH'yi birkaça katlayabilir gibi görünüyor. Kaldı ki metaverse için pass olacak NFT koleksiyonları da piyasaya sürerler.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri