Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Shiba 1 cent olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Juf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla ben 2 defa yakaladım ama elimden kaçırdım 🙂 Kısmet üçüncüye artık 🙂
Değeri düşük hikayesi olan coin taramasına devam. Devran döner piyasada döner. Hayat insana herzaman muz orta açmaz. Top sana doğru geldiği zaman gol atarmıyım acaba diye düşünmede topa yükseldin yükseldin yoksa maç bitiminde aklın hep o kafanın üstünden geçen topta kalır. Sen yüksel en kötü ihtimalle çabaladım dersin. Allah cuma cuma dönüm dönüm o tarlalardan nasip etsin hepinize..

Köpek coinler o kadar fazlalaştı ve bir takım insanlar tarafında çok fazla göğe çıkarılmaya çalışıldı ki; ister istemez karşı düşünceleri olan insanalar da çoğaldı. Bir savaşa dönüştü adeta ve şu istikrarsız dönemde uzak durulması gerekiyor diye düşünüyorum. 1 cent ihtimali o kadar uzak görünüyor ki..

Selam Arkadaşlar ne olur nereye gider bilmem ama ben bol sıfırlı coinleri sevip alıyorum.Mesela bol sıfırlı diye yaklaşık 1 yıldır elimde btt win drep ve birkaç coin tuttum baya kazandırdı. Yazdıklarım kesinlikle yatırım veya al/sat tavsiyesi değildir.

SHIB elon musk gibi kişiler tarafından meşhur edilmediği sürece diğer coinlerdeki gibi yükseliş sağlıcağını düşünmüyorum ve 1 cent olma ihtimali düşük alım yapılmadığı sürece.

Çok fazla coin çıkarılmaya başlandı ve bence bu durum güzel bir el atılmasına sebep olacak. Daha şiddetli düzeltmeler ve bazı coinlerin tamamen değersizleşmesi gibi sonuçlar getirecek. Bu yüzden bol sıfırlı tokenler görüldüğünde önceki aylarda olduğu gibi bir politika izlenmemesi gerektiriyor artık. YTD

Yatırım tavsiyesi niteliğindeki tüm konu ve mesajlarınıza YTD eklemelisiniz.
shibanın 1 cent olmasına bence daha en az 1 veya birkaç sene var

Forum istatistikleri

Konular
13.675
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri