Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Sizce hangi kyrptoyu almalıyım kaç x yapacak coinler

dogecoin incir ağacı depoluyor yolun sonunda yatırımcılarına verecek.
90S Lol GIF

Herkesin dedigi gibi ytd degildir ama ben btt yanındayım bundan önce Bi kaç kere kar yapmış olmama ragmen bozdurmadım. Sebebi daha çok yükseleceğini düşünüyorum bunları herhangi bir yere güvenip dayanarak söylemiyorum fakat 0.111 gören şuan daha aşagı seviyelerde şu an alınıp Bi miktar bekledikten sonra yüksek meblaları görecegini düşünüyorum.

Kripto para hakkında önce Bilgi sahibi ol
Yoksa millet yatırım hangisine yaptıysa onu önerir birde o kripto para düştüyse yandın hepten
Kısaca balığı kendin tutmaya alış vazgeçilmez BTC kral

Hangi coin alınmalı sorusuna cevabım hep aynıdır.
Alacağınız coinin maksimum arzını, dolaşımda ki arzını, yol haritasını, projesini ve arz talep dengesini inceleyerek yatırım yapmalısınız.
'Hangi coini almalıyım' sorusunun cevabını başkası veriyorsa ve siz araştırmadan alıyorsanız zarar etmeniz muhtemeldir.

Kanka Sana şöyle birşey diyebilirim TRON alt coinini önerebilirim en son 2020 yilinda 18 tl yi buldu Sonrada Eski halina düştü bugün Biraz takip etim artış Düşüş meselesini Bugun %30 luk bir Artış gördüm şuanki fiyati 0.15 Dolar Yapilan Analizlere göre Mayıs Ayında Yükseliş Yaşamasini Gösteriyor Yatirim Yapilacak Bi Altcoin Sana zarar etirmez en kötü ihtimalle Ana paranı Alırsın Yatırım Yapıp Biraz takip ederek uzun vadede kazanabileceğini umuyorum
Aradığım cevap geçen arkadaş yeni girmiş piyasaya yüz tllik coin aldı .90 TL'ye inince parası ağıt yakıyor zarar ettim diye . Sanki evini arabasını kaybetti.Bir coinin düşmeme veya yükselmeme ihtimali yok. Bu arada doge yukarı dönmüş yine.

Forum istatistikleri

Konular
13.647
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri