Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Sociapol Token Ön Satışı

Öncelikle küçük bir hesaptan attığım basit bir twit ile buraya gelmeniz gerçekten güzel ve takdir edilecek bir davranış 🙏 yolunuz bahtınız açık olsun güzel sorunsuz bir listeleme ile bol X lerde bizim 🤑

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. En büyük duamız bu. Allah bizi bize inanan insanlara karşı mahçup etmesin. Gün içinde yoğunluktan çok fazla giremeyebilirim lakin mutlaka günde bir kaç girip soruları kontrol edeceğime ve samimiyetle cevap vereceğime emin olabilirsiniz. İyi akşamlar diliyorum.

Güzel dilekleriniz için müteşekkirim. Teşrif edip bir kaç saat telegram grubumuza gelir ve gözlemler ve sonrasında istediğiniz yatırımcımıza özelden mesaj yazar ve bizi sorarsanız yatırımcımıza karşı nasıl bir yaklaşım içinde olduğunuzu anlarsınız. Biz panama'da off shore şirket kurabilecekken paya dayalı kitle fonlaması fonlanan ve payları kayden izlenen ve altı ayda bir bağımsız denetime tabi bir şirket kurduk. VC'lerden kolayca 3-4 milyon$ raise edebilecekken tamamen sine-i millete döndük ve yatırımı tabana indirdik. Çünkü bir noktada biliyorduk ki VC'ler küçük yatırımcının kafasına malı çakacaklardı. Bu kadar zırvalıyorum lakin söylemek istediğim biz bize inanan insanları önplanda tutan ve onlara değer veren bir topluluğuz. Nasip olurda bir parçası olduğuzda farklı bir tutum görürseniz bu yazıyı kanıt gösterip istediğiniz hakareti yazmakta bana serbestsiniz. 🙂
Açıkçası tüm bu sözlerinizden sonra merakımı celbettiniz. Davetinize icabet edip telegram grubunuza katıldım. İnceleyeceğim.

Sizde biliyorsunuz ki projenin topluluğu o proje hakkında çok şey anlatır.

Kesinlikle zırvalamadınız. Sizi ogrenmek isteyenler için çok güzel aciklamalar yapıp güzel bir kaynak sundunuz.

Diğer davetiniz içinse teşekkür ederim. Bence aynı @Theleoncoin hocamında dediği gibi bu işin piri benim gözümde @SatoshiTURK türk ve bu davete katılması gereken kişinin o olduğunu düşünüyorum. Onun iyi diyipte kötü çıkan proje daha görmedim. O derse gözüm kapalı her projeye girerim ben şahsen.

Bu arada kendisi şuan müsait değil. Müsait olduğunda konuya geri dönüş yapacaktır.

Açıkçası tüm bu sözlerinizden sonra merakımı celbettiniz. Davetinize icabet edip telegram grubunuza katıldım. İnceleyeceğim.

Sizde biliyorsunuz ki projenin topluluğu o proje hakkında çok şey anlatır.

Kesinlikle zırvalamadınız. Sizi ogrenmek isteyenler için çok güzel aciklamalar yapıp güzel bir kaynak sundunuz.

Diğer davetiniz içinse teşekkür ederim. Bence aynı @Theleoncoin hocamında dediği gibi bu işin piri benim gözümde @SatoshiTURK türk ve bu davete katılması gereken kişinin o olduğunu düşünüyorum. Onun iyi diyipte kötü çıkan proje daha görmedim. O derse gözüm kapalı her projeye girerim ben şahsen.

Bu arada kendisi şuan müsait değil. Müsait olduğunda konuya geri dönüş yapacaktır.

Kendisini ne zaman isterse ağırlamaktan şeref duyarız. Güzel sözleriniz ve düşünceleriniz için ekibim ve şahsım adına müteşekkirim.

Kendisini ne zaman isterse ağırlamaktan şeref duyarız. Güzel sözleriniz ve düşünceleriniz için ekibim ve şahsım adına müteşekkirim.
Merhaba aramıza katılıp üşenmeden bu şekilde projenizi anlatmanız ve arkasında durmanız gerçekten ne kadar alçak gönüllü olduğunuzun göstergesi hoşgeldiniz.
Projenizi inceledim kafama takılan bir kaç soru olmadı değil 🙂
Projenizi daha detaylı tanımak ve arkasında çaba sarf eden ekiple tanışmak için gelip ziyaret etmek isterim daha güzel olur ayrıca listeleme öncesi olması daha sağlıklı olacaktır.
En azından sitemizi takip eden binlerce ziyaretçimizide bu proje hakkında aydınlatmayı isterim.

Merhaba aramıza katılıp üşenmeden bu şekilde projenizi anlatmanız ve arkasında durmanız gerçekten ne kadar alçak gönüllü olduğunuzun göstergesi hoşgeldiniz.
Projenizi daha detaylı tanımak ve arkasında çaba sarf eden ekiple tanışmak için gelip ziyaret etmek isterim daha güzel olur ayrıca listeleme öncesi olması daha sağlıklı olacaktır.
En azından sitemizi takip eden binlerce ziyaretçimizide bu proje hakkında aydınlatmayı isterim.

Siz nasıl münasip görürseniz sevgili üstadım. Sizi ağırlamaktan ve sorularınıza samimiyetle cevap vermekten ancak şeref duyarız.

Hocam ön satış öncesinde olması güzel olurdı

Ön satışın ilk gününde %61 satış rakamına ulaştı. Sosyal medyada özellikle listeleme tarihi ile ilgili sıkıntılar göze çarpıyor Bitci instagram hesabında paylaşılan görselde Listeleme tarihi olarak 25.12.2023 tarihi belirtilirken bugün Azat Bolcal tarafından yapılan bir paylaşımda listelemenin 20 ocak tarihinde yapılacağı söylendi bu kargaşa ve uzun listeleme süresinden dolayı arza katılmak istemeyenler öne çıkıyor ağır vesting olunca yatırımcılar geri duruyor gibi bir netlik olması güzel olurdu @gserbest

Özellikle çevremde bir çok kişi 20 ocak tarihini görünce katılmaktan vazgeçtiler

Ön satışın ilk gününde %61 satış rakamına ulaştı. Sosyal medyada özellikle listeleme tarihi ile ilgili sıkıntılar göze çarpıyor Bitci instagram hesabında paylaşılan görselde Listeleme tarihi olarak 25.12.2023 tarihi belirtilirken bugün Azat Bolcal tarafından yapılan bir paylaşımda listelemenin 20 ocak tarihinde yapılacağı söylendi bu kargaşa ve uzun listeleme süresinden dolayı arza katılmak istemeyenler öne çıkıyor ağır vesting olunca yatırımcılar geri duruyor gibi bir netlik olması güzel olurdu @gserbest

Özellikle çevremde bir çok kişi 20 ocak tarihini görünce katılmaktan vazgeçtiler
Biz Türkiye'yi değil Global'i hedef alan bir projeyiz. Hedeflerimiz ve hayallerimiz Türkiye sınırlarının çok ötesinde. Global satışlarda global partnerlerimizden gelen Christmas'tan dolayı piyasaların yaklaşık 20 gün boyunca uykuda olacağı ve projenin bekleyeceği değeri görmeyeceği gerekçesi ile listelemeyi biz erteledik. Üstüne sekiz yıldır canla başla çalıştığımız projeyi bir kaç Türk yatırımcı public'ten aldığı gibi satacak diye global hedeflerden vazgeçip listelemeyiz. Bize bize inanan yatırımcı lazım. Her zaman kendi 2880 hissedarıma söylüyorum. Bizim yolumuz dikenli ayağını seven bizimle gelmesin.

Biz Türkiye'yi değil Global'i hedef alan bir projeyiz. Hedeflerimiz ve hayallerimiz Türkiye sınırlarının çok ötesinde. Global satışlarda global partnerlerimizden gelen Christmas'tan dolayı piyasaların yaklaşık 20 gün boyunca uykuda olacağı ve projenin bekleyeceği değeri görmeyeceği gerekçesi ile listelemeyi biz erteledik. Üstüne sekiz yıldır canla başla çalıştığımız projeyi bir kaç Türk yatırımcı public'ten aldığı gibi satacak diye global hedeflerden vazgeçip listelemeyiz. Bize bize inanan yatırımcı lazım. Her zaman kendi 2880 hissedarıma söylüyorum. Bizim yolumuz dikenli ayağını seven bizimle gelmesin.
akşamki AMA etkinliği çok önemli olacak ben sizinleyim az satılması listeleme aşamasında az token olacğaını gösterir bu benim için iyidir :d

Forum istatistikleri

Konular
13.664
Kullanıcılar
6.891
Son üye
Tefik
Geri