Neler yeni

Spades Coin - Buy The Future

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Projede beni düşündüren tek şey anlaşma yapılan kişiler veya şirketler hakkında resmi bir bildiri olmaması. O olursa güzel olabilir .Yani 17 nisan Uniswap deniyor. 6 gün kalmış yani listelenmeye göre ama hiçbir yerde ne referans ne birşey göremedim

Arkadaşlar konu çok yapay durduğu konusunda hem fikiriz. Bunun üzerine bir kaç şey daha var.

1- Github, katılım tarihi 10 gün önce.

Joined GitHub​

on April 3, 2021

2- Reddit: Güvensiz bulunduğu için moderatör tarafından silinmiş.
Sorry, this post has been removed by the moderators of r/CryptoCurrencies.
Moderators remove posts from feeds for a variety of reasons, including keeping communities safe, civil, and true to their purpose.

3- Twitter: Böyle büyük paralar kazanılması düşünülen projeler 2 haftada yapılmaz arkadaşlar, açıkça bir yemleme gibi geliyor.
Mart 2021 tarihinde katıldı
14 Takip edilen
543 Takipçi

Herkes kendi riski alıyor ancak dikkat edilmesinde fayda var.

Arkadaşlar konu çok yapay durduğu konusunda hem fikiriz. Bunun üzerine bir kaç şey daha var.

Joined GitHub​

on April 3, 2021

Moderators remove posts from feeds for a variety of reasons, including keeping communities safe, civil, and true to their purpose.

3- Twitter: Böyle büyük paralar kazanılması düşünülen projeler 2 haftada yapılmaz arkadaşlar, açıkça bir yemleme gibi geliyor.
14 Takip edilen
543 Takipçi

twitter takipçileri 2-3 gün önce 200 lerdeydi bu arada ve beğeni rt de 3-5 ti şimdi bunlarda 1 günde 50 -90 beğeni rt olmuş beğenilerde bot gibi gözüküyor

Ya şu ethereum ağında niye yapıyorlar anlamıyorum. Yapsana işte trc ağında. Niye bu kadar işlem ücretlerinde ağlatmak zorundasınız.

Bu gün önemli bir anlaşma haberi yayınladılar bir ba*h*s sitesiyle eşzamanlı. Kurucusunun bir yaklaşımı hoşuma gitti. Piyasadaki kripto paraların %99 u ne işe yarar diyor. Buyrun işte spadesin size bir kullanım alanı demiş bence mantıklı 🙂

Joined GitHub​

on April 3, 2021

14 Takip edilen
543 Takipçi

Burda şöyle bir durum var yanlız github katılımının yakın tarihli olması normal zaten yeni proje. Redditte de güvenli olmadığı için değil konu başlığı olan grupta resmi reklam harici link ve tanıtım yapılmadığı için silinmiş bilgine.

Az önce telegram gruplarından atıldım arkadaşlar. Yayınlamış olduğu bet reklamı sahte .çünkü o bet sitesi zaten Türklere hizmet eden bir site ve sitenin ingilizce dil olan kısmında yayınlanmış sadece duyuru yani kullanılmayan kısım. Bunu gruptan dile getirince beni attı telegram grubundan admin. Özeldende yazdım engelledi. Kimse parasını yatırmasın ben önceden yatırmıstım bi miktar sizde yanmayın. Herşeyleri fake

Az önce telegram gruplarından atıldım arkadaşlar. Yayınlamış olduğu bet reklamı sahte .çünkü o bet sitesi zaten Türklere hizmet eden bir site ve sitenin ingilizce dil olan kısmında yayınlanmış sadece duyuru yani kullanılmayan kısım. Bunu gruptan dile getirince beni attı telegram grubundan admin. Özeldende yazdım engelledi. Kimse parasını yatırmasın ben önceden yatırmıstım bi miktar sizde yanmayın. Herşeyleri fake
Bahse konu bet sitesinin adresini özelden bana iletebilirmisiniz?

Burda şöyle bir durum var yanlız github katılımının yakın tarihli olması normal zaten yeni proje. Redditte de güvenli olmadığı için değil konu başlığı olan grupta resmi reklam harici link ve tanıtım yapılmadığı için silinmiş bilgine.

Hocam ben yıllardır bu tarz işlerin içindeyim, bana güven vermedi. Size verdiyse buyrun yatırın 10k hepimizden fazla kazanın.

Hocam dün de bahsettiğim şeylere destek çıktınız ve sonra da gidip para mı yatırdınız 😀 kusura bakmayın hocam da gerçekten komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.684
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri