- BNB
- 0,00044011
aynen hocam kaç yollara sevk ediyorlar milleti işte 35000 tl lik bir telefona 80000 vermek gibi oluyorAynı benim yaptığım gibi hocam. İşte normal kurda oyunlar ve paketler nerdeyse 4 kat artmış olacak
aynen hocam kaç yollara sevk ediyorlar milleti işte 35000 tl lik bir telefona 80000 vermek gibi oluyorAynı benim yaptığım gibi hocam. İşte normal kurda oyunlar ve paketler nerdeyse 4 kat artmış olacak
öyle alışmışız ki 35000 TL'lik diyoruz 🙂aynen hocam kaç yollara sevk ediyorlar milleti işte 35000 tl lik bir telefona 80000 vermek gibi oluyor
dolar kuru ama üzerine iki telefon kadar vergi vermek daha acı ve gülünç benceöyle alışmışız ki 35000 TL'lik diyoruz 🙂
35.000
Bir ülkenin gelirinin %90 i vergi geliri olmamalı.dolar kuru ama üzerine iki telefon kadar vergi vermek daha acı ve gülünç bence
geri kalan %9 da yolsuzluk olmamalı.Bir ülkenin gelirinin %90 i vergi geliri olmamalı.
o yüzden üretime yoğunlaşmıyor hiç bir hükümet çünkü üretse kazanacağından daha fazla kazanıyor bu şekilde benim korkum elimizdeki üretim tesislerininde kaybolacğaı bu alanda örnek doblo ve coruıer gibi ülkede çok satan arabaları firmalar yurt dışına taşıdıBir ülkenin gelirinin %90 i vergi geliri olmamalı.
Hocam mesela bizim ülkenin araba üretmesi mantıksız. Çünkü BMW araba üretiyor. 1 araba parası BMW ye 1.5 araba parası devlete. Birde kredi cekersen 1-1.5 araba parası da bankaya.o yüzden üretime yoğunlaşmıyor hiç bir hükümet çünkü üretse kazanacağından daha fazla kazanıyor bu şekilde benim korkum elimizdeki üretim tesislerininde kaybolacğaı bu alanda örnek doblo ve coruıer gibi ülkede çok satan arabaları firmalar yurt dışına taşıdı