Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Superpower Squad (SQUAD) Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Biraz daha açar mısın hocam? Oyun nasıl mesela? Trade nasıl dahil oluyor oyuna? İsmini duydum sanki oyunun ama tam bilmiyorum. Hatta bu oyunu detaylı anlatan bir konu aç bence
Konusu açmıştım hocam. Ama kısacası nft alıyorsunuz ve bu nft'ler birer karakter şimdilik sadece göreve gönderebiliyorsunuz, pvp yakında geliyor şuan testleri yapılıyor. NFT'lerle göreve giderek hem item düşürüyorsunuz hemde karakterinizi kasıyorsunuz çifte kazanç. Ayrıca oyundaki her item birer NFT yani düşen itemleri satabilirsiniz, pot vb. itemler yapabilirsiniz veya DeFi platformlarındaki pool mantığı iki farklı item için pool oluşturabilirsiniz. Yada sitede coin likiditesi ekleyip farm yapabilirsiniz.

Konusu açmıştım hocam. Ama kısacası nft alıyorsunuz ve bu nft'ler birer karakter şimdilik sadece göreve gönderebiliyorsunuz, pvp yakında geliyor şuan testleri yapılıyor. NFT'lerle göreve giderek hem item düşürüyorsunuz hemde karakterinizi kasıyorsunuz çifte kazanç. Ayrıca oyundaki her item birer NFT yani düşen itemleri satabilirsiniz, pot vb. itemler yapabilirsiniz veya DeFi platformlarındaki pool mantığı iki farklı item için pool oluşturabilirsiniz. Yada sitede coin likiditesi ekleyip farm yapabilirsiniz.
Bu tür oyunlara sabır gösterebilir miyim bilemiyorum. 🤔😑

Detaylı bir rehber oluşturabilirmisin hocam? Adım adım falan.

Forum istatistikleri

Konular
13.929
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri