Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Tanışalım - Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minimin34

Crypto Curious
Selamlar Arkadaşlar ,
33 Yaşındayım yaklaşık 5 yıldır crypto piyasalar ile ilgiliyim.2016 yılında arkadaşımın şu oyunda bana referans olur musun diye gönderdiği bir oyun ile ilk defa bitcoini duydum ve borsa ilişkim olduğu için o saatten sonra sürekli bitcoin piyasalarıyla iç içe oldum.Genelde yabancı borsalarda işlem yaptım.Türkiyede Thodex (eski ismi koineks) ile işlem yapardım.İçime doğmuşcasına Todex deki tüm paramı adamlar kaçmadan 2-3 hafta önce Binance hesabıma almıştım.Forumu daha önce google aramalardan çıkan sonuçlardan biliyordum.Sonra youtube de videolar görünce katılmak istedim.Tekrardan herkese selamlar saygılar.

eski kripto yatırımcılarını aramızda görmek çok güzel
hoş geldiniz umarım daimi olursunuz.
keyifli forumlar 🙂

Selamlar Arkadaşlar ,
33 Yaşındayım yaklaşık 5 yıldır crypto piyasalar ile ilgiliyim.2016 yılında arkadaşımın şu oyunda bana referans olur musun diye gönderdiği bir oyun ile ilk defa bitcoini duydum ve borsa ilişkim olduğu için o saatten sonra sürekli bitcoin piyasalarıyla iç içe oldum.Genelde yabancı borsalarda işlem yaptım.Türkiyede Thodex (eski ismi koineks) ile işlem yapardım.İçime doğmuşcasına Todex deki tüm paramı adamlar kaçmadan 2-3 hafta önce Binance hesabıma almıştım.Forumu daha önce google aramalardan çıkan sonuçlardan biliyordum.Sonra youtube de videolar görünce katılmak istedim.Tekrardan herkese selamlar saygılar.
senden ögrenecegimiz cok şey var ozamn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
14.132
Kullanıcılar
7.109
Son üye
jocops
Geri