Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Tanıtım yapılan siteler birbirimizin konularına destek çıkıp forumu büyütelim

Bu salaklara site tanıtımı yapmamalıydın hocam. Baksana ne kadar bilgisiz ve ilgisiz ve sadece parayı düşünen insanlar oladuklarını kendileri ifade etmiş. Gerek yok böylelerinin gelmesine gerçekten. Sıkıntılı insanlara başınız ağrıyacak.
salak dememek gerek.
arkadaşlar kendilerine orayı dünya edinmişler
orada bir şekilde para kazanıyorlar.
gözlerini kapatmışlar etraflarına bakmıyorlar.
orada aylık 1200 dolar kazanabilirler ama eminim buradaki samimiyeti ve kazanacağı tecrübeleri orada kazanamazlar.
üzüldüm ben bitcointalk.org adına
diğer platformlardada böyle tanıtım yazıları koydum en seviyesiz olanı bitcointalk.org
eskiden tavsiye ederdim insanlara ama eski kullanıcıları bile bırakmış.
yok merit sistemi
yok post kasma reklam yapma.
neyse daha da gelmem davosa...
insan gibi yazanlara cevap yazacağım diğerlerini adam yerine koymak bize zahmetten başka bir şey değil.

salak dememek gerek.
arkadaşlar kendilerine orayı dünya edinmişler
orada bir şekilde para kazanıyorlar.
gözlerini kapatmışlar etraflarına bakmıyorlar.
orada aylık 1200 dolar kazanabilirler ama eminim buradaki samimiyeti ve kazanacağı tecrübeleri orada kazanamazlar.
üzüldüm ben bitcointalk.org adına
diğer platformlardada böyle tanıtım yazıları koydum en seviyesiz olanı bitcointalk.org
eskiden tavsiye ederdim insanlara ama eski kullanıcıları bile bırakmış.
yok merit sistemi
yok post kasma reklam yapma.
neyse daha da gelmem davosa...
insan gibi yazanlara cevap yazacağım diğerlerini adam yerine koymak bize zahmetten başka bir şey değil.

Vallahi de salak billahi de salak. Şimdi onlardan biri bu yazdıklarımı görünce diyecek ki ben ayda şu kadar dolar kazanıyorum, salak mıyım? Vallahi de salak, billahi de salak. Akıl ne kadar kazandığın ile ilgili değil. Akıllı insanın aklını test etmek zordur ama salak bir insanı hemen çözersiniz. İşte dünyanın sadece para kazanmaktan ibaret olduğunu düşünen paralı salaklar bunlar. Lan ben burada samimi davranıp sohbetlerde gözümden yaşlar gelene kadar gülüyorum, mutlu oluyorum. Para kazandığım yerler ruhsuz yerler ama Satoshi Türk'e ruhumu buluyorum. Bitcointalk ta benim de üyeliğim var ve yıllardır bakmıyorum bile. Neden, çünkü bir sürü paralı salak var.

Çok takılmamak lazım. Her proje eninde sonunda kendi kıymetini bulacaktır. Orada değişik değişik konuşanlarda bunu görünce pişman olacaklardır.

Her platformdan kaliteli kalitesiz insanlar gelebilir. Ama düzgün bir forum sistemiyle eninde sonunda ayıklanırlar. O yüzden dert etmeye gerek yok. Gerilme @SatoshiTURK hocam. Her platform bir değil. İyiki açmışsın konuyu. En kaliteli platformdan kalitesiz, en kalitesiz platformdan kaliteli birileri gelebilir.

Forum istatistikleri

Konular
13.666
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri