Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Tekniz Analiz için gerekli bilgiler

LeoVinci

Speculator
dfgdfgdfg.webp

Önemli Formasyonlar

Detaylı anlatım olmasa da grafikler yararlı gözüküyor. Entry yazan yer pik noktalarını gösterirken, TP yazan yerler alım, SL yazan yerler satış noktalarını gösteriyor diye yorumladım kendime göre.

Bundan sonrası bazı coinleri takip edip bu grafikleri oluşturuyorlar mı diye bakıp, ona göre hareket etmeye geliyor diye düşünüyorum 🙂

Çanak çömlek, tarak kürek işte... Di Cabrio'nun "Para Avcısı" filminin başındaki restoran sahnesinde de değinildiği gibi, insanların gözünü boyamak için ortaya atılan şeyler bunlar. Ortada formasyonlardan fazlası var benim anladığım. Bunun haricinde de pek bişi anlamadım zaten. @Teknik Analiz bu konuda farklı düşüncelere sahip. Yazılarında bahsi geçen gizemli püf noktaları neyse artık 🙂🙂

Çanak çömlek, tarak kürek işte... Di Cabrio'nun "Para Avcısı" filminin başındaki restoran sahnesinde de değinildiği gibi, insanların gözünü boyamak için ortaya atılan şeyler bunlar. Ortada formasyonlardan fazlası var benim anladığım. Bunun haricinde de pek bişi anlamadım zaten. @Teknik Analiz bu konuda farklı düşüncelere sahip. Yazılarında bahsi geçen gizemli püf noktaları neyse artık 🙂🙂
Sırrını çözen kazanır diyor işte @Teknik Analiz herşey formasyon değil. Öyle olsa çocuk oyuncağı haline gelir bu iş

ylı anlatım olmasa da grafikler yararlı gözüküyor. Entry yazan yer pik noktalarını gösterirken, TP yazan yerler alım, SL yazan yerler satış noktalarını gösteriyor diye yorumladım kendime göre.
Formasyon olayı hayalperest işi. Gündelik bilgilerle para kazanılmaz.

@KriptoLuis ben hiç gizemli konuşan biri olamadım. 😂
@Teknik Analiz katılıyorum sana kesinlikle70 li senelerin formasyonları ile iş yapılmaz ama bazıları hala işe yarar durumda özellikle adam eve formasyonuna bayılıyorum

Forum istatistikleri

Konular
14.135
Kullanıcılar
7.110
Son üye
benguuu
Geri