Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Telefon İçin Virüs Programı

tam olarak cevap bu hocam, aynen söylediklerini kullanıyorum ve görünen sıkıntım; adbtc sitesinde bir reklamda izin dışında kendiliğinden bir dosya indirimi yapılıyor, fark edince siliyorum hemen, söylediğini yapıyorum hemen sağolasın
Tam adresini de yazayım hocam: Chrome > Ayarlar > Gizlilik ve güvenlik > Site ayarları > Ek izinler > Otomatik indirmeler > Sitelerin birden fazla dosyayı otomatik olarak indirmesine izin verme seçeneği.

O sayfadan hocam, işinize gelmeyen ne varsa kapatmanızı da tavsiye edebilirim. Mikrofon, kamera, konum, usb erişimleri, vs açık durumda oluyor genelde.

Hocam Windows ve Chrome kullandığını varsayarak cevap veriyorum; ayarlardan Otomatik İndirme'yi kapatın. Eklenti kurmak isteyen web sitelere de izin vermeyin. Bu yeterlidir.

Ama her ihtimale karşı yine de @SatoshiTURK jokerimi kullanmak istiyorum. Eksik söylediğim varsa, üzerine ekleme yapsın lütfen. 😁
Hocam ben kullanmıyorum bu konularla alakalı bilgim yok fakat avast iyidir diye düşünüyorum

Forum istatistikleri

Konular
14.135
Kullanıcılar
7.111
Son üye
seferi
Geri