Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Telefondan Mining (Kazım) Yapılır mı ?

Sizce Telefondan Miner Yapılır mı ?

Bana kalırsa telefondan miner yapılamaz, ama bunu test etmek istedim.

Telefonum İphone 6, tabii sizinki benim telefonumun sisteminden daha düşük ve ya yüksek olabilir.

Mining yapabileceğim bir uygulama buldum, adı CrptoTab.

Uygulamaya giriş yaptım ve mining yapmaya başladım. Başlarken çok bir umudum olmadığını söyleyebilirim, çünkü bilgisayarda yaptığım zaman çok bir gelir elde etmemiştim.

1 hafta boyunca telefondan mining yapmaya karar verdim. Tabii bu mining hızı telefonun sistemine göre değişebilir.

1 hafta boyunca telefonumu açık bırakarak mining yaptım ve kazandığım geliri merak ediyorsunuz değil mi ?

Açıklıyorum... 1 Hafta sonunda telefon sayesinde mining yaparak sadece 0,0000016 Bitcoin, yani 0.81 kuruş elde etmiştim. Gerçekten komik geliyordu, bu uzun sürede bu kadar beklememe rağmen bu kadar düşük miktarlı gelir ettiğime şaşırıyorum.

Eğer sizde telefondan mining yapmak istiyorsanız çokta umutlanmayın.

Bu makalede telefondan nasıl miner yapılır? yada telefondan ne kadar bitcoin kazılır? sorularına cevap verdik.

Makalemi beğeniyseniz makaleyi beğenip altta birbirinizle tartışabilirsiniz.

Aklınıza takılan sorunuz var ise aşağıdan belirtebilirsiniz.

Sizleri seviyorum SatoshiTürk ailesi 🙂
Cryptotab senin telefonunla mining yapmıyor.Telefonunun tahmini hashrate'ini sana çiftliklerinden reklam geliri ile sağlıyorlar.

aslinda yuksek cpu ya sahip telefonlarda denemek lazim eski telefonlar daha verimsizdir belkide, bu isden karli cikacak tek kisim telefon ustalaridir 🙂 ellerinde fazladan telefon oluyor hep. onlar denerse belki bi kazanc elde ede bilirler

Telefondan mining yapılacağnı düşünmüyorum yapılsa bile sizin de dediğniz gibi çok düşük miktarlarda kazaç elde edebiliriz. Ayrıca telefonda mining yapdığmızda telefon kasılıyor bu da telefona zararcerebilir. Mining yapılan aparatlar özel sistemde soğtulurken telefonda yapıp telefonun ısınmasına ve zarar görmesine neden olabiliriz.

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.885
Son üye
ordu1
Geri