Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Telegram Botları d*l-n*ır*cı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 Hafta kadardır telegram üzerinden bazı bitcoin , litecoin , etherium , dogecoin gibi kripto paraların telegramdaki bazı botlar sayesinde madencilik yapıyorum.Kazancı gayet iyi birkaç video da izledim ama pek emin olamıyorum.Günde 15 dolar kazandıran Bitcoin madencilik botu bulunuyor.Sizce bu botlar ne kadar güvenilir ?

Merhaba ben de birkaç haftadır araştırıyorum ve cevaplardaki bir arkadaşın da dediği gibi genellikle mining yapan botlar ödeme yapmıyor aynı şekilde bir arkadaşın da dediği gibi bi Lite Coin botu var Ondan iki kere ödeme aldım O ise video izleyerek ve başka botların mesajlarını paylaşarak kazana Biliyorsun çok az bir miktar ama damlaya damlaya göl olur

Bir telegram botu ödeme yapmak için rafetans istiyorsa uzak durun. Yatırım şartı varsa uzak durun. Minumum ödeme limiti yüksekse uzak durun. Çok kazanç vadediyorsa uzak durum. Bunlara dikkat ederseniz ödeme yapan botları bulursunuz 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.993
Kullanıcılar
6.996
Son üye
mascotwar
Geri