Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Tezos ( XTZ ) Trende Devam Ediyor

Daha güzel ve anlaşılır Başlık kullanalım
Herkese iyi geceler
Ocak ayının başında 2 dolar'ken yükseliş trendine giren xtz , grafikteki koridor içerisinde trende devam etmekte olduğu gözlenmektedir.
kendisini koridorun altına atmadığı sürece 4 dolar'ın üzerine çıkması beklenebilir. YTD
xtz.JPG

Son zamanlarda bir çok alt coin nedense yükseliş yaşıyor düşük fiyatta görüp almayan ben grafikleri izlemeye devam ediyorum 😒
Günaydınlar, üzülmenize hiç gerek yok bu piyasada fırsatlar bitmez.. Ayrıca gözünüze kestirdiğiniz bir kaç koine yatırım yaparsanız umarım sizin de yüzünüz gülecektir. Sadece elinizdeki sermayeyi tek koine yatırmamaya özen gösterin YTD

Herkese iyi geceler
Ocak ayının başında 2 dolar'ken yükseliş trendine giren xtz , grafikteki koridor içerisinde trende devam etmekte olduğu gözlenmektedir.
kendisini koridorun altına atmadığı sürece 4 dolar'ın üzerine çıkması beklenebilir. YTDEkli dosyayı görüntüle 2221
Screenshot_20210211-115440_TradingView.webp
#XTZ
Gece yarısı belirlenen hedefe ulaşmıştır.
Günlük grafiğe bakılacak olursa da yoluna devam ettiği görülüyor

hocam bu güzel grafikleri ayrı konular olarak açsak daha güzel olur,
Analizlerin tutmadığı anlaşılırsa zaten bilgi veririz 😀 çünkü takip ediyoruz 🙂

şunu demek istedim aslında
bugün yaptınız bir analiz.
yarın bu analiziniz ile ilgili bir grafik koyup açıklama yapacaksanız yeni bir konu açın ve bir gün önceki konuya link verin.

örneğin:
Arkadaşlar bahsetmiştim dün açtığım konuyu şuradan görebilirsiniz kripto para analiz

bugün ise bla bla bla

🙂

tekrar teşekkürler.

Günaydınlar, üzülmenize hiç gerek yok bu piyasada fırsatlar bitmez.. Ayrıca gözünüze kestirdiğiniz bir kaç koine yatırım yaparsanız umarım sizin de yüzünüz gülecektir. Sadece elinizdeki sermayeyi tek koine yatırmamaya özen gösterin YTD
çok doğru tespit tek koin üzerinden yatırım herzaman risklidir bölmek riski dağıtmak iyidir tezos bana hiç güvenli gelmedi daha yatırım yapmadım yapmamda

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri