Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Thodex Ceosunun Kardeşinden Açıklama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Juf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Juf

Veteran
Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer: "Kardeşim çok iyi bir insandı. Yıllardır da kripto para işleriyle uğraşıyor. Bizi de vurup gitti. Nasıl böyle bir şey yaptı, anlayamadım."

Dediği idda ediliyor. Kaynak Mahluklar Kanalı.

Screenshot_20210423-111928_Telegram.jpg

Asıl olan kaçması değil. Neden hala yakalanamaması. Bu işin altından da kesin birileri çıkacak. Kimse böyle bir vurguna tek başına cesaret edemez. Buna yol verenler vardır.

Kendisine ucu dokunmasa acaba açıklama yapar mıydı? Yarın bir gün el altından alırsa coinini sonra "Kardeşimi kim kandırdı?" diye twikler de atabilir. Dünya hali bu.

ben miletide anlamıyorum madem kripto para ile haşır neşirsin olucaksın adamlar yapmış (ledger nano fiziki cüzdan). yap işlemini at usb ne paranı bak keyfine. nie başkasının da ulaşabileceği bir cüzdan da paranı bırakıyorsun bir işi yapacaksan tam donanımlı yap .

ben miletide anlamıyorum madem kripto para ile haşır neşirsin olucaksın adamlar yapmış (ledger nano fiziki cüzdan). yap işlemini at usb ne paranı bak keyfine. nie başkasının da ulaşabileceği bir cüzdan da paranı bırakıyorsun bir işi yapacaksan tam donanımlı yap .
Orta-Uzun vade için haklısınız ama trade yapanlar mecburlar. Ha burada da daha güvenli olan yerler tercih edilebilirmiş orası ayrı.

Açıklaması biraz ''bu işin altında başkaları da var, yoksa kardeşim böyle bir şey yapmaz'' gibi olmuş.
Olay aydınlatılırsa göreceğiz bakalım kardeşi neden yapmış. Ama tosuncuk hala dışarıda gezebildiği için aydınlatılabileceği konusunda pek umudum yok.

Orta-Uzun vade için haklısınız ama trade yapanlar mecburlar. Ha burada da daha güvenli olan yerler tercih edilebilirmiş orası ayrı.
parası gidenlerin çoğu orta ve uzun vade yatırım yapanlardandır emin ol çünkü fiziki cüzdana yani usb ye bin tl civarı para vermek işlerine gelmediğinden başkasının sunduğu ve para talebinde bulunmadığı cüzdan da bekletmeleri daha karlı gibi düşünenler...

Forum istatistikleri

Konular
14.324
Kullanıcılar
7.378
Son üye
Lidlsk
Geri