Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Token Çıkarma Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar sizleri yeni tanıma fırsatı buldum yeni yeni aranıza katılıyorum ve cok mutluyum aranızda bulunmaktan öncelikle başarılarınızın devamını diliyorum .
arkadaşlar yeni token çıkarma ve süreçleri hakkında bana destek olacak tecrübeli biri varmı acaba bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi bana

merhabalar sizleri yeni tanıma fırsatı buldum yeni yeni aranıza katılıyorum ve cok mutluyum aranızda bulunmaktan öncelikle başarılarınızın devamını diliyorum .
arkadaşlar yeni token çıkarma ve süreçleri hakkında bana destek olacak tecrübeli biri varmı acaba bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi bana
öncelikle aramıza hoşgeldin çok manidar derin ve anlamlı bir soru herkesin hayali ancak herkesin başaramadığı bir konu çünkü güzel bir kazanç sağlanabilecek bir konu olmasına rağmen eskiden olduğundan ziyade artık kripto para oluşturmakta listelemekte hayatta tutmakta iyi bir sermaye gerektiriyor sermayesi olmayanda bir kaç proje çıkarıp vur kaç yaparak likidite topluyor kolay gelsin düşük sermaye ile oluşturma ve listeleme yapma seçeneği bulursan bende bekliyorum 😀

hoş geldim umarım başarılı bir dönem olur hepimiz için güzel bir platform yapmış lar

Forum istatistikleri

Konular
14.208
Kullanıcılar
7.235
Son üye
EkremRB46
Geri