kontrat kodunuzu paylaşırmısınız birde tam olarak ne yapmak istiyorsunuz açıklayın ona göre kontratınızı düzenleyelim.Token oluşumu ile ilgili Satoshi hocam sağ olsun youtube üzerinden kısmen de olsa bilgilendirme videosu çekmiş. Ancak detaylı bir token oluşturmak için video yetersiz sanırım. Tax ı nasıl ekleyeceğim izlemediğim video kalmadı nerdeyse
hocam henüz contract oluşturmadım. Videonuzu tamamen baştan sona 2-3 defa izledim. Sıfırdan token oluşturacağım fakat alım satım vergisi olan tax var ya onu %5 alırken %5 satarken yapmak istiyorum nasıl yaparım başlangıçta?kontrat kodunuzu paylaşırmısınız birde tam olarak ne yapmak istiyorsunuz açıklayın ona göre kontratınızı düzenleyelim.
hocam henüz contract oluşturmadım. Videonuzu tamamen baştan sona 2-3 defa izledim. Sıfırdan token oluşturacağım fakat alım satım vergisi olan tax var ya onu %5 alırken %5 satarken yapmak istiyorum nasıl yaparım başlangıçta?
Token yaparken tax vergi
Arkadaşlar tokeni yaparken vergilendirme sistemini nasıl yapıyoruz mesala alım yaparken yüzde 5 satım yaparken yüzde 5 vergi oluyor ya onu bulamadim token oluşturma yerinde bilenler yardım lütfensatoshiturk.com
// SPDX-License-Identifier: MITToken yaparken tax vergi
Arkadaşlar tokeni yaparken vergilendirme sistemini nasıl yapıyoruz mesala alım yaparken yüzde 5 satım yaparken yüzde 5 vergi oluyor ya onu bulamadim token oluşturma yerinde bilenler yardım lütfensatoshiturk.com
// SPDX-License-Identifier: MIT
// Compatible with OpenZeppelin Contracts ^5.0.0
pragma solidity ^0.8.20;
import "@openzeppelin/[email protected]/token/ERC20/ERC20.sol";
import "@openzeppelin/[email protected]/token/ERC20/extensions/ERC20Permit.sol";
contract MyToken is ERC20, ERC20Permit {
constructor() ERC20("MyToken", "MTK") ERC20Permit("MyToken") {}
}
contract Mytoken is ERC20, ERC20Permit {
uint256 public buyTax = 5;
uint256 public sellTax = 5;
constructor() ERC20("MyToken", "MTK") ERC20Permit("MyToken") {}
}
hocam basit bir contract. Henüz arz ya da name eklemedim, tax bu şekilde mi yazılacak acaba? testlerini tabi ki yapacağım sadece ön bilgi istiyorum
bekliyoruz hocam teşekkürlerŞuan dışarıdayım pc başına geçince örnek paylaşırım.
aşağıda her transfer işleminde %5 kesinti yapan bir örnek mevcut lütfen remix üzerinde ve test ağlarında testlerini güzelce yapın ve öyle işlemlere başlayın, detaylı testlerini yapmadım fakat sorun çıkacağını sanmıyorum...bekliyoruz hocam teşekkürler
çok teşekkür ediyorum hocam o kadar emek vermişsiniz 🙂 bugün testini yapacağım mint kısmını silip geri kalanını uyarlamayı planlıyorumaşağıda her transfer işleminde %5 kesinti yapan bir örnek mevcut lütfen remix üzerinde ve test ağlarında testlerini güzelce yapın ve öyle işlemlere başlayın, detaylı testlerini yapmadım fakat sorun çıkacağını sanmıyorum...
basit testler yaptım remixte sorun yok
Ekli dosyayı görüntüle 17152
aşağıda hazır solidity kontratlar kategorisine ekledim.
Vergi Kesintisi Yapan Token Kontratı - Tax Fee / Transfer Fee Solidity Contract
Vergi Kesintisi Yapan Token Kontratı - Tax Fee / Transfer Fee Solidity Contract Geliştirmeye açıktır önerdiğiniz düzenlemeler varsa konu altında paylaşabilirsiniz. // SPDX-License-Identifier: MIT pragma solidity ^0.8.20; // OpenZeppelin kütüphanesinden ERC20 standart token işlevlerini...satoshiturk.com