Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Token oluştururken tax ekleyemiyorum yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ramoooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aşağıda her transfer işleminde %5 kesinti yapan bir örnek mevcut lütfen remix üzerinde ve test ağlarında testlerini güzelce yapın ve öyle işlemlere başlayın, detaylı testlerini yapmadım fakat sorun çıkacağını sanmıyorum...

basit testler yaptım remixte sorun yok

Ekli dosyayı görüntüle 17152

aşağıda hazır solidity kontratlar kategorisine ekledim.
hocam merhabalar, contractı mint seçeneğini kaldırıp oluşturdum ve doğruladım. Bu yüzde 5 vergi hesaba yansımadı, bunu nerden alacağız

hocam merhabalar, contractı mint seçeneğini kaldırıp oluşturdum ve doğruladım. Bu yüzde 5 vergi hesaba yansımadı, bunu nerden alacağız
nasıl kullandığınızı bilemeyiz 🙂
kontratta tüm açıklamalar yazıyor : withdrawFee havuzunu kontrol edin lütfen.

Transfer komisyonu ile dex satış komisyonu farklı şeyler aslında. Soruda bu ayrımdan bahsedilmediği için konuya yorum yapmayı pek istemedim ama ben de bsc üzerindeki bir tokenin pancake'de satışına dair yayındaki tokenden bir örnek vereyim. Tam da %5 satış komisyonu alıyor. Olduğu gibi alıp yayınlayarak para kaybetmeyin sadece lazım olan yerleri inceleyip esinlenebilmeniz için bir örnek veriyorum. Herhangi bir kayba uğrarsanız bu sizin sorumluluğunuzdadır.

https://vscode.blockscan.com/bsc/0x804678fa97d91b974ec2af3c843270886528a9e6

Transfer komisyonu ile dex satış komisyonu farklı şeyler aslında. Soruda bu ayrımdan bahsedilmediği için konuya yorum yapmayı pek istemedim ama ben de bsc üzerindeki bir tokenin pancake'de satışına dair yayındaki tokenden bir örnek vereyim. Tam da %5 satış komisyonu alıyor. Olduğu gibi alıp yayınlayarak para kaybetmeyin sadece lazım olan yerleri inceleyip esinlenebilmeniz için bir örnek veriyorum. Herhangi bir kayba uğrarsanız bu sizin sorumluluğunuzdadır.

https://vscode.blockscan.com/bsc/0x804678fa97d91b974ec2af3c843270886528a9e6
evet haklısınız teşekkürler bilgi için 🙂

evet haklısınız teşekkürler bilgi için 🙂
hocam sizin attığınız contract üzerinde bir token oluşturdum test amaçlı. Gördüğüm kadarıyla %5 alım ve satım vergisi alıyor başarıyla. 0x9d587c2311a9aa6b375b489b627193aec61f999b BİR DE SİZ GÖZ ATAR MISINIZ doğru mu

hocam sizin attığınız contract üzerinde bir token oluşturdum test amaçlı. Gördüğüm kadarıyla %5 alım ve satım vergisi alıyor başarıyla. 0x9d587c2311a9aa6b375b489b627193aec61f999b BİR DE SİZ GÖZ ATAR MISINIZ doğru mu
dün satış vergisi olarak %5 yazıyordu şimdi %2 yazıyor geckoterminalde

Transfer metodlarında bir kesinti var bu her transferden %5 kesinti yapar. Sadece alış satıştan değil.
resim_2024-04-20_171326579.webp

Forum istatistikleri

Konular
13.827
Kullanıcılar
6.948
Son üye
SukruEmre
Geri