Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Tomarket Telegram Madencilik Botu

immortal_code

Guru
Moderatör
⚒️ Tomarket Telegram Madencilik Botu ⚒️

🎁 Ödül: Puan

⚠️ Listeli değildir. Puanlar tokene dönüşecektir.

⏭️ Bitget in yatırım yapmış olduğu bir projedir. Bitget paylaşımına göre geliştiricileri arasında Binance ve Microsoft var.

🔷 Bitget paylaşımı: https://x.com/BitgetWallet/status/1806613762822267075?t=5U1--Wd3eEphuZTOMDtZiQ&s=19

❓Nasıl Kullanacağım❓

1️ Botu başlat.

✅ Bot linki: https://t.me/Tomarket_ai_bot/app?startapp=0000mC0c

Benimle DOMATES yetiştir ve Tomarket.ai üzerinden token tahsisini güvence altına al!

Senin için özel bir sıcak karşılama yemeği hazırladım! 🍅

2,000 DOMATES almak için linkimi kullan! Sınırlı süreli teklif.

2️ Her saat ana sayfadaki farming butonuna tıklayarak puan toplayınız.

3️ Sahip olduğunuz biletler ile Blumdaki gibi oyun oynayarak puan kazanabilirsiniz.

4️ Görevler kısmındaki görevleri yaparak ekstra puan kazanabilirsiniz.

@Vonzarovich

Oyun içi satın alanlara çok çok daha fazla geldi. Benim 0 referans ve 2.6 milyon puanla 3 aya yakındır oynuyordum ama 52k $TOMA anca geldi. Dogs'un yerini kimse tutmayacak gibi.
hocam not coini unutma o sıra 2 işte çalışıyordum borçlarım vardı ona rağmen günde yarım saat giriyordum listelendiğinde 15 bin tl para kazanmıştım dogs falan hepsi sonra çıktı 🙂

hocam not coini unutma o sıra 2 işte çalışıyordum borçlarım vardı ona rağmen günde yarım saat giriyordum listelendiğinde 15 bin tl para kazanmıştım dogs falan hepsi sonra çıktı 🙂
Orası öyle hocam. İlk çıkan Telegram destekli botlar elimizi kolumuzu çok yormayan cinstendi ve hatırı sayılır kazandırdı. Lakin sağlam olmayan türevleri çok uğraştırdı, hamster-memefi-tapswap-wcoin-major-tomarket-blum süreci uzattıkça uzattılar. Bir daha sağlam ve oyalamayan projeler çıkacağını orta vadede düşünmüyorum.

Orası öyle hocam. İlk çıkan Telegram destekli botlar elimizi kolumuzu çok yormayan cinstendi ve hatırı sayılır kazandırdı. Lakin sağlam olmayan türevleri çok uğraştırdı, hamster-memefi-tapswap-wcoin-major-tomarket-blum süreci uzattıkça uzattılar. Bir daha sağlam ve oyalamayan projeler çıkacağını orta vadede düşünmüyorum.
İnsanlar farkında değil ama reklam ve yaptıkları yıldız satislariyla aslında bir ön satış süreci yönetiyorlar.

Forum istatistikleri

Konular
14.130
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri