Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Tradingview Teknik Analiz Gösterge Aracı Güvenilir mi?

Tradingview Teknik Analiz Göstergeleri Güvenilir mi?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 1 33,3%
  • Nötr

Oy: 2 66,7%

• Kullanılan toplam oy
    3
Bu Trading View üzerinde bulunan Kripto Para Teknik Analiz aracına güvenilir mi arkadaşlar ?
Kendi fikrim bir ortalama veya genel görüş değerlendirmesi yapılabilir, 100% güvenmek bana göre mantıklı değil.
Sizlerin fikri nedir ?

1622419406899.webp

Ben yüzde olarak değerlendirmek isterim.

Temel aldığım borsa karşılaştırmalarına bakınca %65 güvenli derim.

Yaptığım şu 3 yada 4 borsada bir coine ait fiyat takibi yaptığımda birinde atıyorum 0.000783 diğerinde 0.000983 birinde 0.000683 gibi sonuçlar görmekteyim. Tabi bu farkın borsaların totalde 5min satışları baz alarak baktım.

Benim bir diğer sorum şu her borsanın coine kendine ait bir fiyat belirlemesi oluyor mu?

Atıyorum a borsasında coinin fiyatı 0.0015 iken b borsasında 0.0030 gibi. Bu tarz değişiklikler dikkate alıyor olabilir tradingview

Benim bir diğer sorum şu her borsanın coine kendine ait bir fiyat belirlemesi oluyor mu?
Tam olarak sorunun cevabı mı bilmiyorum ama kullanıcılar miktarı belirliyor, diğer borsalarla makas çoksa bu defa arbitraj devreye giriyor ve doğal olarak altta dediğin olay gerçekleşiyor olabilir. Çünkü bir fiyat diğerini yakalamalı, e bu yönden bakarsak da düşük olana güçlü al diyor olabilir.

Tradingview ya da diğer benzerlerinin göstergeleri bana daha çok iş işten geçtikten sonra " ben demiştim şöyle olacak böyle olacak" diyen insanlar gibi. Birde Turkishbulls var bunun gibi. Ha çok sağlam programları olduğu ama isminin bir türlü zikredilmedi uçacak ya da çakılacak hisse coinleri bildiren efsane programlar olduğu kulaktan kulağa yayılır ama bana denk gelmedi 🙂 Bence kullanıcıların kendi analizlerini yapması ya da bu konuda bilgili ve deneyimli olan kişileri takip edip fikir alması daha sağlıklı bence..

Ben bu göstergelerin tutturduğunu görmedim daha. Hatta tersi şekilde al / sat yapılsa daha kârlı olacak belki de. Ytd.

Forum istatistikleri

Konular
14.126
Kullanıcılar
7.105
Son üye
rentsolana
Geri