Buraksand
Hodler
- BNB
- 0,00000400
Bence tron alt yapısı gereği ile artmaz, bakıyorlar tepesine, ama kaçırırlarsa (örnk: Doge) tutulamaz uçuşa geçer. YTD
doge gibi yükselebilmesi için arkasına ( ör: elon musk ) gibi birisini alması gerekiyor.Bence tron alt yapısı gereği ile artmaz, bakıyorlar tepesine, ama kaçırırlarsa (örnk: Doge) tutulamaz uçuşa geçer. YTD
Tron bence çok sağlam bir coin. Kendi ağı ile ve yaptığı anlaşmalar ile sağlamlığını koruyor. Çok güzel bir sıçrama yapacaktır ve 1 dolar ile sınırlı kalmayacaktır ama piyasanın düzelmesi ve yeşillerin artması gerekiyor. Tron yavaş ama güvenli bir yükseliş gösteren coin. Zarar ettirmez bence ama bir BNB gibi bir yılda bu kadar değer katlamaz.Tron 1 dolar olur mu? Olursa ne zaman olur? Sizden şahsi düşüncelerinizi belirtmenizi rica ediyorum tabiki grafiğe bakılırsa bu işin çok zor ve zaman alacağını biliyorum, ben sizin şahsi düşüncelerinizi merak ediyorum.
YTD
uzun vadede üst sıralarda yerini alır diye düşünüyorum YTDTron 1 dolar olur mu? Olursa ne zaman olur? Sizden şahsi düşüncelerinizi belirtmenizi rica ediyorum tabiki grafiğe bakılırsa bu işin çok zor ve zaman alacağını biliyorum, ben sizin şahsi düşüncelerinizi merak ediyorum.
YTD