Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

TÜİK'in enflasyon hesabında kullandığı fiyatlar ortaya çıktı

1720506840258.webp

Neredeyse 20 yıldır internet kullanıyorum, şimdiye kadar 24 ay taahhüt karşılığı aynı rakamı ödedim, 1 haftaya taahhüt sürem doluyor, 24 ay sabit fiyatı kaldırmışlar ve ilk 9 ay 350 sonraki 9 ay 450 teklif ettiler.

dağlarından yağ akan şehirde yaşıyorum, zeytinyağı 300, zeytin ise türüne göre değişiyor ama oradaki fiyatın yakınında bile değil 😀

Neredeyse 20 yıldır internet kullanıyorum, şimdiye kadar 24 ay taahhüt karşılığı aynı rakamı ödedim, 1 haftaya taahhüt sürem doluyor, 24 ay sabit fiyatı kaldırmışlar ve ilk 9 ay 350 sonraki 9 ay 450 teklif ettiler.

dağlarından yağ akan şehirde yaşıyorum, zeytinyağı 300, zeytin ise türüne göre değişiyor ama oradaki fiyatın yakınında bile değil 😀

çok komik rakamlar şaka gibi

Ne yani TÜİK yalancı mı?

Bu hayatta TÜİK'ten başkası yalan. Kendime bile inanmam. Her ay 15 bin lira kira ödüyorum ama yalan söylüyorum demek ki. O kira 15 bin değil, aslında 5 bin. 😁

Forum istatistikleri

Konular
14.128
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri