Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Türkiye'de Kripto Para Yasası

Kripto paradan vergi almak bana göre kriptonun merkezi olma potansiyeline sahip ve bu anlamda ciddi bir para akışına konu olacak ülkemize ciddi zarar verecektir.
Katılıyorum ama şöylede bir durum var; vergilendirmek, tanımak ve güvencen altına almakla eş değerde. Götürüsü olduğu gibi getirisi de olabilir.

Hafızam beni yanıltmıyorsa, geçen yıllarda da bu konu gündeme gelmiş ve öyle kalmıştı, muhtemelen yine aynısı olabilir çünkü artı-eksi hanesini hesaplamadan yapmazlar.

Katılıyorum ama şöylede bir durum var; vergilendirmek, tanımak ve güvencen altına almakla eş değerde. Götürüsü olduğu gibi getirisi de olabilir.

Hafızam beni yanıltmıyorsa, geçen yıllarda da bu konu gündeme gelmiş ve öyle kalmıştı, muhtemelen yine aynısı olabilir çünkü artı-eksi hanesini hesaplamadan yapmazlar.
Birde kriptonun K sinden anlamayan bir siyasiler topluluğunun içindeyiz. Çok yabancilar bu kavrama. Bununla ilgili yasada çok sorun olabileceğini düşünüyorum o yüzden.

Forum istatistikleri

Konular
13.992
Kullanıcılar
6.997
Son üye
Atlas
Geri