Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ücretsiz Binance Kırmızı Kutu Kodları

Paylaştığımız kodlara baktım. Binance'nin aylık kodları. Onu ayda bir mi ne kullanabiliyor her bir kişi. Yinede girenler olur tabiki ama normal binance paketleri gibi olmaz. Sadece BP ile başlayan kodlar bahsettikleri.

Bu arada yönetim ekibi ve diğer uyelerimiz tarafindan paylaşılan kodları alabilirsiniz ilave olarak. Kodlar tamamen ücretsiz olup herhangi bir sınırlaması bulunmamaktadır.

BP ile başlayan kodlar ayda bir kez alınabilinen kodlardır. Bu koddan bir aylık süre içinde daha fazla ödül almak istiyorsanız, sizin de kutu yapıp, yaptığınız kutunun tamamını dağıtmanız lâzım. Bir kişi bile eksik kalsa olmuyor malesef. (Ben o yüzden tek kişilik yapıyorum. Dağıtım sorunu olmaması için.)

Diğer aylık kod ise BINANCEPAY kodudur. Bu da Binance'nin resmî hediyesidir.

Bir diğer ödül ise Binance Puanlarıdır. Bunu da WOTD oynayarak haftada bir kez alabilirsiniz. Ya da bazı airdroplara katılım sağlayarak Binance Puan biriktirebilirsiniz. Biriken puanlarla komisyon iade kuponu ya da doğrudan 1, 5, 7, 10 USDT kuponu alabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Ben 25 usdt ödüllü kırmızı pqket ödülünü becermeye çalıştım ama pqylaşma işini tam anlqmadım herhqlde beceremedim. Baştan kendi dağıttı. Sonra bana paylaş dedi beceremedim.

Forum istatistikleri

Konular
13.731
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri