Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Ücretsiz Binance Kırmızı Kutu Kodları

hakikaten 🙂
bir konu açıyorsunuz sonra arkanıza yaslanıyorsunuz.
birileri baktıkça veya yazdıkça siz kazanıyorsunuz böyle düşünmedim ben hiç 🙂
kodlarda ortalama kazanç nedir bilmediğimden soruyorum arkadaşlar?
Hocam 0,00000050 BNB'lik bir kutu dev kutu olarak adlandırıyor. Hele böyle 0,00000100 BNB falan bulursanız, kralsınız. 😁

Mega ne ki hocam? Sen bu kodları Binance Live ya da Chat Room'larda paylaşsan, direkt Binance'nin CEO'su muamelesi görürsün. Ayrıca milleti de aklından edersin. 😁

Adamlar 0,000000 bilmem kaç cent paylaşana kraaaal diyorlar. 😂
o halde satoshiturk'e neden yönlendirmiyoruz başklarını? yabancı olmaları sorun değil, aslında 2 kelime translate ingilizce ile anlatılabilir.

oysaki güncel haber paylaşsalar binance kod paylaşsalar daha çok kazanacaklar, ayrıca bizede faydası olacak.

1733143429132.webp

Son düzenleme:
o halde satoshiturk'e neden yönlendirmiyoruz başklarını yabancı olmaları sorun değil aslında 2 kelime translate ingilizce ile anlatılabilir.

güncel haber paylaşsalar binance kod paylaşsalar daha çok kazanacaklar oysaki ayrıca bizede faydası olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 18063
Aslında ara ara Bitherin ve Satoshi Türk'e davet ediyorum ama karşıdaki kitlenin seviye çok çok düşük hocam. Hani tam olarak şöyle tabir edeyim "baba bana para ver" diye dolaşan bir idiot tiplemesi vardır ya youtube'da. İşte tam olarak öyle bir kitle. Sadece para/coin dilenen tipler.

Binance'nin sosyal mecralarında birine laf anlatacığına; deveye hendek değil, futbol sahası atlat, daha kolay. 😁

Bilenler bilir. Tam bir sanal dilencilik mekânı hâline dönüşmüş oralar..

Ama reklamımızı yapıyoruz tabii. O işin iyisi-kötüsü olmaz. 😎

Aslında ara ara Bitherin ve Satoshi Türk'e davet ediyorum ama karşıdaki kitlenin seviye çok çok düşük hocam. Hani tam olarak şöyle tabir edeyim "baba bana para ver" diye dolaşan bir idiot tiplemesi vardır ya youtube'da. İşte tam olarak öyle bir kitle. Sadece para/coin dilenen tipler.

Binance'nin sosyal mecralarında birine laf anlatacığına; deveye hendek değil, futbol sahası atlat, daha kolay. 😁

Bilenler bilir. Tam bir sanal dilencilik mekânı hâline dönüşmüş oralar..

Ama reklamımızı yapıyoruz tabii. O işin iyisi-kötüsü olmaz. 😎
anladım kitleyi hocam öyle insanlara gerek yok, aklı başında kişiler iyidir.
konu dışına çıktık baya sorry.
keyifli forumlar.

Forum istatistikleri

Konular
13.753
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri