Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Ücretsiz Binance Kırmızı Kutu Kodları

Mobilden giriyorum
Screenshot_2024-04-13-22-51-17-60_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Airdrop bölümü bu konu için uygun gibi.

Resimdeki yerden yeni konu açabilirsiniz. Eğer sorun varsa iletişim halinde olalım. Hesabınızla alakalı bir sorun varsa çözeriz.

Bana gelen yüksek kod 6,5 OM geldi. Değeri yaklaşık 160 tl. Adam yanlışlıkla attı sanırım 🙂
Hocam yanlışlık değildir. Bazen verilen kodun bir değeri olmalı diye düşünüyorum. Bende 2 gün üst üste her biri kişi başı yaklaşık 1$ olacak şekilde paylaşım yaptım. Şu düşüş olmayaydı yine sağlam bir paylaşım daha yapacaktım ama şimdilik kısmet olmadı. 3 günde %50 zarar yazdık 😂 Toparlayak yine paylaşacam

Hocam yanlışlık değildir. Bazen verilen kodun bir değeri olmalı diye düşünüyorum. Bende 2 gün üst üste her biri kişi başı yaklaşık 1$ olacak şekilde paylaşım yaptım. Şu düşüş olmayaydı yine sağlam bir paylaşım daha yapacaktım ama şimdilik kısmet olmadı. 3 günde %50 zarar yazdık 😂 Toparlayak yine paylaşacam
Size de geçmiş olsun
Toparlayacaktır diye düşünüyorum

Forum istatistikleri

Konular
13.736
Kullanıcılar
6.907
Son üye
SatoshiWasHere
Geri