Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Ücretsiz Binance Kırmızı Kutu Kodları

binance vb. kodlar ücretsiz kripto kazanmak için bulunmaz fırsat,
binance globale ilk başladığı zamanlar üye oldum ama kyc yapmadığım için aktif kullanmadım.
bir kaç ay önce kyc yaparak aktif kullanmaya başladım ve kod geçmişim 1 ya da 1 buçuk aylıktır
forumdan aldığım ve temin ettiğim kodlarla kazandığım bttc miktarı;
görev.webp

bunu yıla vurursak en kötü 1 dolar eder, 20 kriptoda birikeni düşünürsek 20 dolar eder, en kötü 700 tl.
ayı sezonunda toplayıp, boğada satıldığındaysa çok daha fazlası eder ve gençler için 5-10 yıla vurulduğunda; birgün işinize yarayacak ciddi bir yatırım demektir.

sadece fikir vermesi açısından söylüyorum, bedava sirke baldan tatlıdır 😁
iyi forumlar!

binance vb. kodlar ücretsiz kripto kazanmak için bulunmaz fırsat,
binance globale ilk başladığı zamanlar üye oldum ama kyc yapmadığım için aktif kullanmadım.
bir kaç ay önce kyc yaparak aktif kullanmaya başladım ve kod geçmişim 1 ya da 1 buçuk aylıktır
forumdan aldığım ve temin ettiğim kodlarla kazandığım bttc miktarı;
Ekli dosyayı görüntüle 17714
bunu yıla vurursak en kötü 1 dolar eder, 20 kriptoda birikeni düşünürsek 20 dolar eder, en kötü 700 tl.
ayı sezonunda toplayıp, boğada satıldığındaysa çok daha fazlası eder ve gençler için 5-10 yıla vurulduğunda; birgün işinize yarayacak ciddi bir yatırım demektir.

sadece fikir vermesi açısından söylüyorum, bedava sirke baldan tatlıdır 😁
iyi forumlar!
Evet ben ocak ayından beri sadece kod ile 11 dolar topladım. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
14.130
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri