Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ülkenin Bütün İnterneti Kesildi, Bitcoin...

İnşallah Blockchain'in de insanlar üzerinde yıkıcı etkileri olmaz hocam.
Blockchain ne gibi yıkıcı etkileri olabilir ki... İnsanlar teknolojiyi ters yönde kullanmadıkça teknoloji iyi niyetli ilerler. Eğer yıkıcı etki yapacaksa yine insanlar yüzünden yapar bence. Ama gerçekten ne gibi yıkıcı etkileri olabileceğini canlandıramadım şu an. 🙂

Nahagliiv35' Alıntı:
Benim içinde internet daha önde geliyor 😀
Biri olmazsa diğeri de olmaz gibi düşünmemek lazım sanki. Biri, diğerinin kullanım amacına ne kadar hizmet edebilir, geliştirilebilir mi, ne kadar gelişir; biri, diğerini gelişim olarak geçer mi, geçmez mi... En sonunda insanlığın hayatını kolaylaştırma yönüyle ne kadar başarılı ve etkili olduğuna bakmak lazım sanki...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kesinlikle İnternet diyebilirim. Blockchain varlığını sürdürebilmek için de ona ihtiyaç duyuyor diyebilirim.

Ama İnternet var oldukça blockchain de var olacak tezine katılmıyorum. Bu dünya da ne olacağı hiç belli olmaz. Yazılımsal boyutuyla kabaca, çok ciddi açıklar çıkar bu teknolojide ve kapatılamaz. Çöp olur. Bitcoin e ilk saldırı ilk çıktığı zamanlar olmuş. Sonra o açık kapatılmış. Sonrasında ağa yönelik bir açık tespit edilmemiş diye biliyorum. Ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor. Ya da halihazırda var doğru zaman bekleniyor.

Herşey yok edilebilir tezini ortaya atıyorum. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri