Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Uniswap hatasi

hata mesajı net bir şey söylemiyor, bu kontrat ile ilgili bir problem olabilir.
ss atar mısınız yada kontrat kodlarını.

hata mesajı net bir şey söylemiyor, bu kontrat ile ilgili bir problem olabilir.
ss atar mısınız yada kontrat kodlarını.
Hocam galiba token aldığım kişi kara listeye almış beni anladığım kadarıyla ama kcex borsasinda solana ağı üzerinden işlem görebiliyor bu nasıl oluyor ben eth base den aldım bunu eğer sorun yoksa satabilme imkanım varmıdır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241224_201729_MetaMask.webp
    Screenshot_20241224_201729_MetaMask.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 17
Hocam galiba token aldığım kişi kara listeye almış beni anladığım kadarıyla ama kcex borsasinda solana ağı üzerinden işlem görebiliyor bu nasıl oluyor ben eth base den aldım bunu eğer sorun yoksa satabilme
Hocam galiba token aldığım kişi kara listeye almış beni anladığım kadarıyla ama kcex borsasinda solana ağı üzerinden işlem görebiliyor bu nasıl oluyor ben eth base den aldım bunu eğer sorun yoksa satabilme imkanım varmıdır.

Raydium dan
Sol aginda oldugu icin Raydium dan alacaktin. bsc base agindakiler farkli

Forum istatistikleri

Konular
13.987
Kullanıcılar
6.995
Son üye
CelalCenk
Geri