Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Ünlü Fenomen ve İnternet Sitesi Sahibi Tüm Kripto Varlıklarını Kaybetti!!!

Mail ya da telefonla doğrulamaya ek olarak, Allah(cc) ne verdiyse eklemek lâzım. Parmak izi, authenticator, yüz tanıma, ses tanıma, gizli soru, 15 haneli çok karakterli gayri nizamî bir şifre, desen, pin, vs.. Başka türlü zor.

Ha en önemlisi, bir ajan kadar soğuk ve dikkatlerden uzak kalmak tabii ki.

Bilgilerimiz dağıtılıyor, satılıyor mu? Yoksa, kendi dikkatsizliğimiz yüzünden servis mi yapıyoruz? Düşünce olarak ve sanal/reel yaşamda kimlik kullanımıma baktığımda, ortadayım.

bitci felanda dondurmuş . Ben ilk başta inanmadım açıkcası. Twiter hesabı çalındı sandım. Ama hocam yine tuhaf. Emailini , telefonunu ve her borsada olan google anahtar oluşturucu hepsini nasıl geçtiler. Anahtar oluşturucu zaten çoğumuz kullanıyoruz ki o adamlar milyonluk insanlar ve mutlaka kullanıyordur.

hiçbiryerde KYC kullanma
bitci felanda dondurmuş . Ben ilk başta inanmadım açıkcası. Twiter hesabı çalındı sandım. Ama hocam yine tuhaf. Emailini , telefonunu ve her borsada olan google anahtar oluşturucu hepsini nasıl geçtiler. Anahtar oluşturucu zaten çoğumuz kullanıyoruz ki o adamlar milyonluk insanlar ve mutlaka kullanıyordur.
Sorun şu aslında anonim değil söz konusu hesap bir marka oluşturma adına İnternet sitesi üzerinden de hizmet veriyor ve tüm bilgilerini paylaşıyor isim soy isim hatta ticaret ve esnaf odası kayıtlarından tc de paylaşıyor her şeyi kendi adına yaparsan tüm bilgilerin açıktır üstüne kazançlarını da açıkca paylaşırsan hangi borsaları kullandığın bellidir

Sorun şu aslında anonim değil söz konusu hesap bir marka oluşturma adına İnternet sitesi üzerinden de hizmet veriyor ve tüm bilgilerini paylaşıyor isim soy isim hatta ticaret ve esnaf odası kayıtlarından tc de paylaşıyor her şeyi kendi adına yaparsan tüm bilgilerin açıktır üstüne kazançlarını da açıkca paylaşırsan hangi borsaları kullandığın bellidir
Direk kendini hedef tahtası yapmış yani

Forum istatistikleri

Konular
13.843
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri