Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Uzmanlara Göre Ayı Piyasası Kapıda Mı?

Tabikide haklısınız ama araştırmalarıma göre bi Bilgi sahibiyim ama şahsi düşüncem yoğunluktan ötürü düşüş yaşanma olasılığı var ama bununda büyük bir düşüş olacağına sanmıyorum aradaki düşüş yaşansada büyük bir yükselişe geciçektir çünkü ne kadarda eskiye dayanan bir oluşum olsada taleplerin artışa geçtiği bir dönemdeyiz

Sürekli 4 saatlik kapanışlar günlük kapanışlar ve haftalık kapanışlara odaklanmış durumdayız. Şahsen kendi portföyümle ilgilenemedim 2 gündür. Hem buradaki hocalarımızı hem de takip ettiğim bir iki kişiye odaklandım. Doğal olarak herkes merak içinde. Kapanışlar öyle bi bitiyor ki ne iyiye ne kötüye yorabiliyorsun. Bir karmaşanın içindeyiz, umarım güzel sonuçlanır.

cümleler arasına nokta koyalım
Bu piyasa dahada büyümeye başladı ve bundan dolayı pek bişey diyemiyorum nezaman ne olcağını kestiremiyoruz ama bu piyasanın bir gün rayına oturacağını düşünüyorum ytd.

2013 ve 2017 yılı ayı sezonundan hemen önceki grafikleri incelediğimiz zaman BTC'nin hızlı ve olağandışı bir şekilde yükseldiğini (üst üste birkaç gün pump yemiş gibi) ve sonra düşüşün başladığını görüyoruz.
Başlayan düşüş önce düzeltme gibi görünüyor fakat birkaç destek noktası kırılınca büyük çöküş başlıyor.
Güncel grafikte günlük ve 4 saatlik verilerde olağandışı bir yükseliş yok. Ama şuan düzeltme yaptığı aşikar.
Yani demek istediğim önümüzde ki birkaç gün destek noktalarını çok iyi takip etmek gerekiyor.
Benim şuan tüm ilgim 53 bin desteğinde. Bu destek kırılırsa dikkatimi 50 bin bandına yoğunlaştıracağım.

Kişisel izlenimlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.

Pandemi döneminde ülkelerin piyasaya sürdüğü paranın bir kısmı kripto paralara aktı. Özellikle ABD'nin vatandaşlarına verdiği yardım çekleri, küçük yatırımcılar için piyasaya girebilmeleri adına sermaye olarak kullanıldı. Bu sadece kripto para borsaları için değil geleneksel borsalar için de geçerli. GameStop olayında bunu açıkça gördük. Dolayısıyla piyasanın hacmi arttı ve artmaya devam edecek gibi gözüküyor. Bu durumun yaşanmasının nedenlerinden biri; oluşacak enflasyona karşı insanların paralarının değerini en azından belli bir seviyede tutma isteğiyken diğeri de; belirli fakat azımsanmayacak kadar büyük bir kitlenin inanılmaz bir risk iştahıyla kısa vadede zengin olma hayali kurması. Ben de pandemi bu şiddetle devam ettiği sürece küçük yatırımcıların bu davranışlarından vazgeçeceğini düşünmüyorum açıkçası.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Böyle uzmanları dinleyip onlara göre hareket edeceğinize kendiniz analiz yapmayı öğrenin çünkü bazen yanıltıcı olabiliyorlar. Instagram'da kripto para sayfaları boğa sezonu kapıda diyolardi noldu? Ayı sezonu geldi birden piyasa düşmeye başladı onun için kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapıp boşa vakit harcamayın her zaman kaybedersiniz

Böyle uzmanları dinleyip onlara göre hareket edeceğinize kendiniz analiz yapmayı öğrenin çünkü bazen yanıltıcı olabiliyorlar. Instagram'da kripto para sayfaları boğa sezonu kapıda diyolardi noldu? Ayı sezonu geldi birden piyasa düşmeye başladı onun için kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapıp boşa vakit harcamayın her zaman kaybedersiniz
BTC'ye ait iki tane grafik paylaşıyorum. Bu grafiklerden bir tanesi BTC NVT Ratio grafiği, diğeri BTC Exchange Flow Balance - Price grafiği. Bu iki grafiği ayı sezonuna nasıl girdiğimizi açıklayacak şekilde yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

BTC Exchange Flow Balance - Price
Bitcoin (BTC) [13.33.24, 20 Apr, 2021].webp

BTC NVT Ratio
BTC_NVT_Rotio.webp

BTC'ye ait iki tane grafik paylaşıyorum. Bu grafiklerden bir tanesi BTC NVT Ratio grafiği, diğeri BTC Exchange Flow Balance - Price grafiği. Bu iki grafiği ayı sezonuna nasıl girdiğimizi açıklayacak şekilde yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

BTC Exchange Flow Balance - Price
Ekli dosyayı görüntüle 4024

BTC NVT Ratio
Ekli dosyayı görüntüle 4023
bu grafklerin ne anlama geldiğini bir konu olarak açsan hocam faydalı olsa bize nasıl olur ?
ben şahsen merak ettim

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri