Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Vadelide en fazla ne kadar kaybettiniz

Morkolips

Speculator
Dün biraz param vardı 120$ civarı vadelide biraz kazandım. sonra tekrar tekrar açtım kazandim bı miktar. En sonda tüm param liq oldu bu arada yaşım 16 paraya çok üzüldüm sadece 0.01 ile liq oldum.

Siz vadelide en fazla ne kadar kaybettiniz.
Onerebileceginiz iş varmı bunu öğren işine yarar dediğiniz

1 haftada parça parça 530 dolar kazandım. Son açtığım işlemden sonra bir işim çıktı, iş yerindeydim. Müdür biraz oyaladı bakamadım. Kazandığım 530$ 5 dakika içinde liq olmuş. Borsanın kastıda var büyük ihtimal. Tam liq olduğum yerden de geri dönmüş. En büyük borsa olan binance bile bunu kaç defa yaptı bunu bana. Hiç birine güven olmaz borsaların. En büyüğü bunu yapıyosa

Size özel bir liq durumu söz konusu değil hocam. Borsa, Forex, Kripto alanlarının tamamında uzun yıllardır vadeli işlem yaparım. Böyle bir durum mümkün değil.

Şayet gerçekten şüpheleniyorsanız böyle bir durumdan, başka bir arkadaşınızdan ya da başka bir borsadan o ürünün/emtanın/hissenin/coinin, o anki fiyatını çapraz kontrol etmenizi öneririm. 👍

Size özel bir liq durumu söz konusu değil hocam. Borsa, Forex, Kripto alanlarının tamamında uzun yıllardır vadeli işlem yaparım. Böyle bir durum mümkün değil.

Şayet gerçekten şüpheleniyorsanız böyle bir durumdan, başka bir arkadaşınızdan ya da başka bir borsadan o ürünün/emtanın/hissenin/coinin, o anki fiyatını çapraz kontrol etmenizi öneririm. 👍
Yapabkar var hocam. Binance değil bu tabiki. Ya da bilinen borsalar. Genelde kaldiracli işlem yaptıran uygulamalar.

Çapraz kontrol önemli o yüzden. Demo hesapta parayı 2 ye katlatip nakit girişinde patlatanlar var 🙂

Yani zaten bu kummar meselesi de harbiden bir tuhafmış. Pandemide anladım ben.

Hatırlar mısınız, bilmiyorum ama kamyon kasasından, özel bölmeli odalara, esnaf dükkânlarından, havalandırma boşluğuna kadar her yerden kumarbaz topladı devlet.

Polisi görünce uyuma numarası yapanlar da vardı tabii. 😁

Ne bağımlılıkmış be abi?

Yani zaten bu kummar meselesi de harbiden bir tuhafmış. Pandemide anladım ben.

Hatırlar mısınız, bilmiyorum ama kamyon kasasından, özel bölmeli odalara, esnaf dükkânlarından, havalandırma boşluğuna kadar her yerden kumarbaz topladı devlet.

Polisi görünce uyuma numarası yapanlar da vardı tabii. 😁

Ne bağımlılıkmış be abi?
Bizzat gördüklerim var. Kaybettikce daha çok koyuyor. Elinde avucunda ne varsa bir anda gidiveriyor. Geçen elinde sığır araba parası vardı. 1 haftada yok oldu.

Forum istatistikleri

Konular
13.758
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri