Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Vadelide en fazla ne kadar kaybettiniz

Bir arkadasim sürekli liq oluyorum demişti. Hem yüksek kaldıraç giriyor hem de capraz- izole kavramlarından bihaberdi.

Kısaca önce nasıl kullanacağını öğrenmek lazım. Spot piyasa gibi değil orası.

Twitter'da yok %700 veya %1500 kazananlar var. RR'a göre mi işlem alıyorlar yoksa cidden kasaları mı iyide o kadar kazanıyorlar anlamıyorum. Birde çapraz açsalar bile mantıken kimse liq veya stop olmuyor. O zaman kimler kaybediyor anlamak zor.

Senelerdir grafik okuyorum. Grafiklerdeki 1 3 5 ve 15 dakikalık zaman dilimlerine odaklanarak günlük veya birkaç saatlik işlem açarak 20$ 30$ kazanmak mümkün. Bunu spotta yapmak da mümkün; fakat 20$ 30$ değil. Daha ufak kazançlar. Aldığın ürün volatil ve ucuz olmalı. Böyle olunca zaman ve emek daha değerli oluyor. Yine de ufak miktarları dağlara dönüştürme gibi bir geçmişim var.

Vadeli işlemlerin ne kadar tehlikeli olduğunu bildiğim için yıllardır hiç girmedim; ama bu sene denedim. Keşke daha önce girseydim, diyorum. 😂😂

eğer az da olsa ku*ma*r geçmişiniz varsa kesinlikle uzak durulması gerekiyor onun haricinde eğer iradeli biriyseniz günlük 20 30 dolar alıp çekilebilrsiniz

Ve evet hocam, özhakimiyet çok önemli.

Vadeli işlemler senin için sıfır tehlikelidir hocam. Dokunmaz sana.

Mesele, 100 doları olan birisinin, vadeli işlem yaparken 10.000 doları varmış gibi davranması. Onlar liq olmayı hak ediyor. Hatta sadece liq olmayı hak ediyor diyelim biz ona.. 😁

Mesele, 100 doları olan birisinin, vadeli işlem yaparken 10.000 doları varmış gibi davranması. Onlar liq olmayı hak ediyor. Hatta sadece liq olmayı hak ediyor diyelim biz ona.. 😁
tam olarak benimde anlatmak istediğim tipler bunlar 100 doları hemen 10 bin yapayım 50 bin yapayım kafasında olanlar slot makineleriyle karıştırıyorlar galiba 🙂 ben 50 - 100 dolarlık işlem açınca elim ayağım titriyor 🙂

tam olarak benimde anlatmak istediğim tipler bunlar 100 doları hemen 10 bin yapayım 50 bin yapayım kafasında olanlar slot makineleriyle karıştırıyorlar galiba 🙂 ben 50 - 100 dolarlık işlem açınca elim ayağım titriyor 🙂

Ehhmm! Konu sahibi onlardan değil tabii. 😂

Kardeşimiz tecrübe edinmek için bir girişimde bulunmuş. Daha sonra sağlam adımlar atarak devam edecek.

hocam ethereuma uzun vadeli long girmeyi düşünüyorum analiz ettiyseniz yararlanmak isterim özelden veya buradan
Hocam hazırda analizim yok ve tam da BTC yazmaya başlamıştım. Ayrıca ETH ile ilgili en son yazımı 2022'de yazmışım. Halen aynı fikirdeyim. İşte o yazı:

Sen bunu ve diğer ETH yorumlarımı okurken ben elimdeki BTC'yi bitireyim. ETH'nin yeni aylık grafiğini paylaşayım. Karşılaştıralım.

Forum istatistikleri

Konular
13.758
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri