Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Wall Street Bets PUMP Grupları ve Yöntemleri ?

Forumun ilerleyen yıllarında, geniş kitle oluştukça bizim de böyle gruplar kurmamız mümkün olacak mı dersiniz?

ilerleyen yıllarda belki biz de StoshiTurkpumps grubu kuruyor muşuz ... neden olmasın kulağa hoş geliyor ama sıkıntılı bir konu bence yöneticilerimize duyurulur : )

Bu forum üzerinden "keriz silkeleme" yapacağımızı hiç sanmıyorum. Kuruluş amacına aykırı. Biz daha çok böyle şeylere karşı insanlar bilinçlensin diye uğraşıyoruz.
Evet haklısınız, pump olayları adil bir bitcoin ticareti değil... hele bu WallStreetscilerin yaptıkları tamamen keriz silkelemek. bizim forumun ahlakına uymaz. Ama bu tür pumpçuları ifşaa edip arkadaşları uyarmak adına yazı dizisine devam edeceğim. teşekkürler

Benim kastım pump yapıp keriz silkelemek değildi hocam, güçlü ve etkili olabilecek grup kurmak olarak düşünmüştüm

Benim kastım pump yapıp keriz silkelemek değildi hocam, güçlü ve etkili olabilecek grup kurmak olarak düşünmüştüm
özür dilerim evet, güçlü ve etkili bir topluluk oluşturmak sosyal ağlarda her zaman bir artıdır. kendi yatırımlarımıza yön verebiliriz. Böyle bir amaca hizmet edeceksek tabii ki bende varım Neden olmasın. Zaten bu forum da güçlenirse güzel bir topluluğumuz oluşur kanısındayım.

Ayrıntılı bilgi zahmet olmazsa güzel olurdu. Ve nasıl ulaşırız bu gruplara?
ben gruplara üyeyeim geçn hafta yaşadığımız olayı özetliyeyim , saat 19:50 3 kişiyiz elimizde btc tuıtuyoruz bir de arkadaşın babası koin açıklanır açıklanmaz almayı denedik ve alamadık arkadaşın babası aldı yaklaşık 400 tl lik bir btcsi vardı 3 dakika için de parasını 3 e katlayıp çıktı bizde ekrana bakınmakla yetindik ..

Biz de iki arkadaş o gruba üye olduk söylenen coini aldık satış emiri veremeden ekranda çoktan kırmızı mum yanmıştı... hesabımızdaki son bakiye o kadar küçüktü ki bir daha emir de giremeyip öylece bakakaldık... demem o ki deneme amaçlı dahi olsa bu tür gruplarda hızlı olmak bile işe yaramaz. çünkü Boss lar daha önceden almış ve kendi emirleri girilmiş oluyor. ytd.

Güzel bir yazı.
Aslında uygun yerden yakalamak çok zor oluyor, fakat bazen denk geline biliyorsa değerlendirmek faydalı olur ama yakalama ihtimali çok düşük olduğu için kesinlikle tavsiye etmiyorum, bir kazanırsın, iki kazanırsın, üç, beş derken bir anda kaybedersin kazandığında, koyduğun ana varlığında gider.

Güzel bir yazı.
Aslında uygun yerden yakalamak çok zor oluyor, fakat bazen denk geline biliyorsa değerlendirmek faydalı olur ama yakalama ihtimali çok düşük olduğu için kesinlikle tavsiye etmiyorum, bir kazanırsın, iki kazanırsın, üç, beş derken bir anda kaybedersin kazandığında, koyduğun ana varlığında gider.
Biz ona şans diyoruz. Olay taktiksel davranmaktan çıkıyor 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.666
Kullanıcılar
6.892
Son üye
Gryffin
Geri