Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

x10 yapan bir DeFi : LokumFinance

Farm karşılığı verilen kripto para yine LOKUM hocam. Arz sınırsızdır zaten, bir kayıp yok yani.
Geçen ay bir Dex kapanmıştı. İçini boşaltıp kaçtılar. Arzı sınırsız tamam ama sadece burada satılıyor. Hiç bir yerde listeli değil bu lokum. Hadi değeri çok düştü diyelim en fazla kazanç olmaz. Ancak sistem kapatılırsa sıkıntı olur.

hala anlamsız yere proje övülüyor.
Projenin detayı yok. Ne olduğu tam açıklanmıyor.

Siz ikiniz garip bir şekilde projeyi övüyorsunuz, neden?
Projeyi övmedim hocam olan bir şeyi söyledim kazandığıma inanmıyorsanız sizde bakın farming kısmına aprler yüksek ve kazancı iyi.Telegram gruplarına da baktım baya ilgililer hocam.

Geçen ay bir Dex kapanmıştı. İçini boşaltıp kaçtılar. Arzı sınırsız tamam ama sadece burada satılıyor. Hiç bir yerde listeli değil bu lokum. Hadi değeri çok düştü diyelim en fazla kazanç olmaz. Ancak sistem kapatılırsa sıkıntı olur.
Her gün DeFi kapaniyor. RugPull yapan çok, bunlar yapmis olsaydi 2 gun once CMC de trend olduklarinda yaparlardi diye dusunuyorum.

Ayrica Projeyi övmüyorum sadece sizinle kazancimi paylastim, bu agresif tavir neden ?
Ne kadar merakliyiz bazi seylere 'yok hocam bu olmaz ponzi' demeye.

Projenin detayi yok diyorsunuz da ne detayi bekliyorsunuz aceba ? DeFi AMM. Kripto paradan anlayan biri zaten ne oldugunu anlar.

Projeyi övmedim hocam olan bir şeyi söyledim kazandığıma inanmıyorsanız sizde bakın farming kısmına aprler yüksek ve kazancı iyi.Telegram gruplarına da baktım baya ilgililer hocam.
Beni ilgilendirmiyor hocam. Forum yöneticisi olarak üyelerimde farkındalık oluşturmak için sorular soruyorum. Siz tecrübeli olarak eksiksiz cevaplarsanız daha sağlıklı olur.

DeFi ler BSC üzerine ethereum agi üzerinde degil.
Kusura bakma arkadaşım ama DeFi'nin ne olduğunu bilmiyorsun sanırım. Senin demek istediğin swap projeleri. Ayrıca Pancakeswap APR'leri o kadar yüksek değil. Bilmiyor olsak tamam. Pancakeswa'ta en fazla 400-500 APR var. O da bazı farm çiftlerinde. 1400 ya da 700 APR görmedim ben hiç.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Gereksiz konu + Scam
Böyle bir Tasarım ve Kodlama ile Defi projesi olmaz.
Millete 10X dağıtacaklarına, Önce kendilerine adam akıllı bir tasarım yaptırsınlar...
Scam kategorisine alındı kilit.

Forum istatistikleri

Konular
13.652
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri