SavKripto
Trader
- BNB
- 0,00018599
Hocam selamlar.
if (isDexPair(from)) {
fee = (amount * BuyTax) / 100;
} else if (isDexPair(to)) {
fee = (amount * SellTax) / 100;
}
```
Burada `BuyTax` ve `SellTax` değişkenleri kullanılıyor, ancak bu değişkenlerin değeri 5 olarak ayarlanmış. Bu nedenle, %5 vergi uygulanması gerekirken, kodunuz %5 yerine %5'in tamamını (yani %500) vergi olarak hesaplıyor.
Bu sorunu düzeltmek için, vergi hesaplamasını şu şekilde değiştirmelisiniz
if (isDexPair(from)) {
}
Bu değişiklikle birlikte, vergi oranı doğru şekilde %5 olarak uygulanacaktır.
Ayrıca, `BurnRate` için de benzer bir durum söz konusu. Eğer `BurnRate`'i de yüzde olarak uygulamak istiyorsanız, aynı şekilde 100'e bölmelisiniz:
burnAmount = (amount * BurnRate) / 100;
Bu değişiklikleri yaptıktan sonra, vergi ve yakma oranları doğru şekilde uygulanacaktır. Bir teste sokun deneme yapın ben test etmeden olağan problemleri söyledim. . Olası bir problem olursa yardımcı olmaya çalışırım.
if (isDexPair(from)) {
}
```
Burada `BuyTax` ve `SellTax` değişkenleri kullanılıyor, ancak bu değişkenlerin değeri 5 olarak ayarlanmış. Bu nedenle, %5 vergi uygulanması gerekirken, kodunuz %5 yerine %5'in tamamını (yani %500) vergi olarak hesaplıyor.
Bu sorunu düzeltmek için, vergi hesaplamasını şu şekilde değiştirmelisiniz
if (isDexPair(from)) {
}
Bu değişiklikle birlikte, vergi oranı doğru şekilde %5 olarak uygulanacaktır.
Ayrıca, `BurnRate` için de benzer bir durum söz konusu. Eğer `BurnRate`'i de yüzde olarak uygulamak istiyorsanız, aynı şekilde 100'e bölmelisiniz:
burnAmount = (amount * BurnRate) / 100;
Bu değişiklikleri yaptıktan sonra, vergi ve yakma oranları doğru şekilde uygulanacaktır. Bir teste sokun deneme yapın ben test etmeden olağan problemleri söyledim. . Olası bir problem olursa yardımcı olmaya çalışırım.