Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Yeni başlayan birini yönlendirme

Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi bu işe yeni başlayan bir arkadaşımı yönlendirme konusunda kendimi pek tecbürebeli görmedim. Bu yüzden de size danışma gereği duydum. Özgür adında arkadaşım bu işe (kripto paralar) girmeyi düşünüyor. Yaklaşık 500 tl bütçesi var. Hangi sitede platformda ve hangi coinler üzerinde çalışması incelemesini yapması gerekiyor.

Bu yeni başlayan arkadaşıma vereceğiniz bir bilgi,analiz veya öneri var ise yazarsanız çok memnun kalırız. Dediğim gibi 0 bilgisi var. Nerelerden yardım alabilir bilgi alması için. Ben burayı önerdim fakat daha da çok yerler vardır eminim. Videolu olsun yazılı olsun bildiğiniz bilgi yerleri veya kanalları var ise yazarsanız Özgür kardeşimize yardım etmiş olursunuz 😀.

Şu aralar korkuyor genel bir düşüş nedeni ile. Bu onu korkutmalı mı yoksa gereksiz bir korku mudur bunu da açıklarsanız çok sevinirim arkadaşlarım. Şimdiden yorumlarınızı bekliyorum teker teker okuyacağım. Herkese iyi forumlar.
Merhabalar.
Öncelikle kripto para dünyası çok geniş bir yer. Bu nedenle yatırım yapacağı kripto parayı çok iyi seçmeli o yüzden yatırım yapmadan önce alacağı kripto paranın geçmişini, özelliklerini ve çıkış nedenini araştırıp ona göre yatırım yapması gerekir. Görüşlerim bu şekilde. YTD

500 lirayla gidip eşine dostuna hediyeler alsın. İnsanları sevinirsin. Yoksa iki haftaya kadar tüm 500 lirayı kaybedecek ve çok üzülecek.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Kendi tavsiyem öncelikle takip etsin belli başlı coinlerin piyasasını, çıkan haberleri, gelişmeleri ve coin hakkında yorum toplasın ona göre küçük küçük adımlar atarak ilerlesin. Bu piyasaya koşarak girmek intihar gibi bişey olur

Bilgi ve tecrübe sıfır yazmışsın öncelikle kardeşim iyi bir bilgi sahibi olmadan bu yola girmek kör birinin şans eseri yolunu bulması gibi birşey bence iyi bir bilgi sahibi olduğunda kendisi yönlenebileceği siteleride bulabilir

Bende az bir miktar ile alt coinlere giriş yaptım. Zarar oluyor fazla riske atmamak adına geri çekildim. En iyisi araştırmalar yapıldıksonra birşeyler yapmak.

10 liranız da olsa 10 bin liranız da daha fazlası da olsa araştırma şart oğlu şart. Araştırma yaparsanız bu borsanın çok inişli çıkışlı olduğunu, hepsiyle girmemek gerektiğini ivs öğrenip kısa dalgalanmalarda pozisyonunuzu ona göre korursunuz.

Kısacası ben nasıl başladım ondan bahsedeyim. 500 tl ile başladım şimdi 56 bin tl birikimin oldu. Al sat ile ilgileniyorum daha zevkli ve bana göre motive edici. Hiç birimiz ekonomist ya da profesör değiliz. Bu yüzden onlar araştırsın sen oku onlar analiz yapsın sen takip et incele. Elbet başarılı olursun. Yatırım tavsiyesi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri